Goed verpakt wel wat vertraagd

Formidabel

Goeie service , goed verpakt , vlotte levering , voor herhaling vatbaar

Goede producten

Ik heb goede producten ontvangen en ben er zeer tevreden mee. Een verbeter tip! Stop met de hoeveelheid plastic, want dat was echt bizar. Kan er niet beter verpakt worden?

Kwaliteit prijs goed

Levering duurde wel lang, zal allicht te maken hebben met drukte

Slecht bereikbaar

Ik heb eind maart 2 schermen besteld, deze heb ik 27 mei pas mogen ontvangen! Bijna 8 weken later. Ik heb tussentijds gemaild met de vraag of mijn order goed is doorgekomen en wanneer ik deze kon ontvangen. Ik heb geen reactie mogen vernemen en ben niet goed op de hoogte gehouden over mijn order. Daarover ben ik niet tevreden. Over het product zelf heb ik niets te klagen, deze zijn prima. Ik heb deze producten ontvangen echter veel te laat.

Paar kleine minpuntjes

Hele mooie displays, helaas duurde het even voordat het geleverd werd en toen het eindelijk geleverd werd was het niet compleet. Hierover gebeld, het werd meteen opgelost en de volgende dag had ik mijn missende displays in huis.

prima, goede prijs, mooi product

ook netjes verpakt. levertijd gezien de omstandigheden ook goed

Waardeloos

Ik heb ongeveer een maand geleden een bestelling bij jullie gedaan en betaald. En nog steeds niks ontvangen. Ik heb al verschillende mailtjes naar jullie verzonden maar nog steeds niks gehad. Het was een klein bedrag maar dat doet er niet toe vind ik. Erg jammer!

Goede kwaliteit

Ben tevreden over de kwaliteit en uitvoering van de bestelde producten. Enige minpunt van deze aankoop was het gebrek aan communicatie met jullie dienst. Ik begrijp dat corona hier een rol zal in gespeeld hebben

producten prima - communicatie kan beter

De bestelde kuchschermen werden enkele dagen later geleverd dan telefonisch afgesproken, maar ze waren van goede kwaliteit. Het is evenwel moeilijk om de firma te contacteren i.v.m. je bestelling: men antwoordt niet op mails en de telefoon wordt maar af en toe opgenomen. Als men dan de telefoon wel opneemt, is men vriendelijk en behulpzaam.

de Beste

1/ De display vind ik perfect zoals ik verwacht had. 2/ Ik was heel erg ontgoocheld: de display was al beschadigd nog voor ik het uitpakte: en Thanja met wie ik belde, vroeg om foto op te sturen. Ik heb dat direct gedaan en toen kreeg ik direct een mail dat ze een nieuwe display gingen opsturen... Toen zei ik dat het zo jammer was omdat ik er al zo lang op gewacht had! En de volgende dag kwam een nieuwe display eraan!!! 3/ Dit is echt professioneel. Jullie mensen zijn correct en weten van aanpakken. Alles verloopt vlot en duidelijk

Goede kwaliteit en goed verpakt.

Levering had iets sneller gemogen en ook de verwerking van retourzendingen.

De schermen voldoen aan onze verwachtingen

Vlot besteld en geleverd Gemakkelijk te monteren Stevig

1 scherm was gebarsten

1 scherm bebarsten

Ik heb een pakketje terug gestuurd per ongeluk twee keer besteld en nog niets van gehoord

Vriendelijk,snel en service gericht

Vriendelijk,snel en service gericht

Artikelen prima, levertijd lang.

Na mijn bestelling kreeg ik maar niets geleverd. Bij informeren van mijn kant begreep ik dat een deel van de bestelling uit Engeland moest komen. Ze hebben toen wel de rest vast opgestuurd. Helaas erg laat voor ons en een belletje over de vertraging was fijn geweest. De laatste display tot op heden nog niet ontvangen en ook geen indicatie van leveringstermijn.

Te laat

De grote display is veel te groot tegenover de staanders waar ze in moeten . Met alle gevolgen Van dien dat de houders kapot zijn!

Alleen ging het om een plexiglasscherm in coronatijd, waardoor de levering lang heeft geduurd. Verder prima.

Perfecte levering

Vandaag (zaterdag 06/06), na 4 weken wachten, pakket ontvangen. Deze wachttijd was aangekondigd bij de bestelling, dus geen probleem. Het pakket is in perfecte staat toegekomen, het scherm was deskundig en veilig verpakt. Dank hiervoor.

niet het bestelde geleverd

Vier kuchschermen besteld op 18 april, levertijd zou 2 tot 5 dagen zijn, 2 mei kreeg ik een pakket, twee rechthoekige displays. Op mijn mails geen antwoord gehad. Van de drie keer dat ik gebeld heb, twee keer vriendelijk te woord gestaan en zou het vandaag of morgen geregeld worden. Inmiddels weer een week verder, nog niet twee rechthoekige schermen nagestuurd. Waardeloos, ik heb de schermen nodig in mijn praktijk zodat alle werkplekken weer gebruikt kunnen.

super

alles naar wens

Communicatie is NUL

Jammer, ik snap dat bedrijven het druk hebben, maar totaal GEEN reactie op mails en telefoontjes over de status van je bestelling. Ik heb een folder houder besteld die is prima, precies zoals de foto op de website.

Prima product, duidelijke website, goed geregeld

Ik zocht een mooie vitrine voor privédoeleinden en ben uitermate tevreden met de geleverde display. Levering duurde iets langer dan normaal vanwege de coronacrisis, maar daar werd netjes voor gewaarschuwd. Prima ervaring.

Prima ervaring hoor.enige is dat het te lang duurde. Ruim een maand.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom