Lange levering.

Niet zo goed heb meerdere keren via mail gevraagd hoe het stond met onze levering via jullie site. Pas nadat ik een rechtstreeks mail adres gebruikte kreeg ik een antwoord. Maar het product is prima. Zet niet op de website levering binnen 24 uur als het 2 weken gaat duren. Mvg Ewoud

bestelde artikel is beschadigd geleverd, gemeld maar op heden geen reactie ontvangen

Gewoon goed!

Graag gaf ik één opmerking (tip) Wij Belgen moeten BTW betalen in België - de factuur zou dan moeten opgesteld met BTW verlegd en bijgevolg zonder BTW, Het is niet mogelijk om dit aan de duiden bij een bestelling via de site.

Heel tevreden van het preventiescherm

Ondanks de 3 weken wachten voor levering, toch heel tevreden met het scherm. Netjes en goed beschermd thuis ontvangen. Super gemakkelijk op te stellen.

Netjes geleverd, en mooi scherm

Netjes geleverd en een net scherm werkt perfect.

Heel slechte communicatie

weken wachten op een bestelling en geen enkele reactie op een mail of telefoon!

perfecte hulp via telefoon en uiterst snelle en correcte uitlevering!

prima!

Alles oke

Alles goed

prima ervaring. leveringstijd 2 weken overschreden maar dat nog begrijpelijk in deze COVID 19 periode... Wel maak ik de opmerking dat het scherm net te hoog is voor de eigenlijk kleine steuntjes waardoor het ietwat doorbuigt.

zeer tevreden

heel mooi

Precies volgen opdracht geleverd.

Uitstekend!

Goed product, slechte communicatie

Mijn bestelde plexischerm heeft ongeveer 3 weken op zich laten wachten zonder dat ik iets te horen kreeg over een leveringstermijn. Ik kreeg geen reactie via telefoon of e-mail. Bijna begon ik te denken dat ik dit helemaal niet meer zou ontvangen en heb er dan ergens anders nog een besteld. Het product op zich is wel in orde.

Besteld op 24 april en nog steeds niet aangekomen

Vaak contact opgenomen, geen reactie via mail en telefoonnummer werkt niet. Hier ben ik echt niet blij mee.

Nogal een late verzending..terwijl wij direct betaald hadden

Een scherm gekocht. Direct betaald.maar na weken niets ontvangen te hebben belde ik waar het bleef ( ik wist met de corona dat het langer kon duren) en uiteindelijk bleek dat het al lang klaar stond.dus de service daarond vondt ik wat minder

Levering heeft veel te lang geduurd, was niet compleet en reactie niet adequaat.

Ik heb drie weken gewacht op wat haakjes en klemmen. Bij aankomst bleek 1 Van de 3 items niet geleverd. Ik heb via de mail service gereclameerd. Na twee dagen tel. Contact gezocht. Tot op heden geen reactie en geen na levering.

bezorging veel later dan op de website vermeld was

op de website stond vermeld dat de levertijd 1 week was; dit was bijna 2,5 week; ik kreeg geen bericht wanneer en hoe laat het bezorgd werd; heel toevallig kwam ik net op tijd thuis

Geen reacties op vragen via mail ivm leveringstermijn, maar na 3 weken toch netjes alles ontvangen

Drukte zal wel groot zijn nu, toch zou info via mail gewaardeerd worden. Bestelling van 30 april is op 20 mei in perfecte staat ontvangen.

Goederen in goede staat en proper!

op heden kan ik geen waardering uitspreken daar ik, en ik vraag me af in welke maat dit normaal is, steeds niet geleverd ben geweest

Perfect materiaal, veilig verzonden en niet duur.

Bedankt !

perfect

Nette service levering duurde wat lang maarbegrijpelijk

zonder problemen

Vlotte website, keuze van producten voldoende uitgebreid, duidelijke prijsaffichage. Vlotte afwerking bestelling.

Product zoals gewenst

Alles tip top

mooi scherm jammer is stuk door de koerier

scherm er is een hoek af

Alles vlot verlopen en zeer goede kwaliteit-prijs verhouding.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom