Het duurde wat langer dan normaal misschien had het te maken met coronacrisis ,maar wij zijn blij met het product.

heel tevreden

heel tevreden van mijn aankoop, binnenkort een nieuwe bestelling :) perfecte verzending, alles goed beschermd

Super service !

Correct. Super service. Professioneel

Correct product en levering

Tevredev

Snelle levering, goede kwaliteit

Alles zoals gehoopt!

super tevreden van jullie kwaliteit en service !!!

Super tevreden van de kwaliteit en service !!!

Niets geleverd, en dit in tijden van coronacrisis

Bestelling zou verzonden zijn op 26/04/20. Heden 3/05/20, volgens de track en trace, nog steeds niet bij PostNL gebracht. Winkels in België kunnen terug op 11/05/20. Besteld op 20/04/20. Mooi op tijd besteld, meteen betaald. Mail gestuurd, geen antwoord. Als onze schermen niet ten laatste op 8/05/20 bij ons zijn, kan onze winkel niet op tijd openen. Zo niet, laten wij dit niet zonder gevolg.

Ontgoocheld

Wacht al van 20/4 op mijn display is wel al betaald

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Vlotte service, degelijk product

Vlot geleverd. Ook in corona)tijden. Goed product aan goede prijs.

Goed, maar traag...

De zending zou bij een.post.nl punt afgegeven worden, omdat wij in een bedrijvenverzamelgebouw zitten. Toch kwam het op dit adres aan en ging het gelukkig goed.

Goed en service gericht

Service gericht

Goede prijs

Scherpe prijs,levering geeft een beetje lang geduurd, waarschijnlijk door de drukte ivm Corona

Bestelling wordt niet verstuurd

Op 21 april een bestelling gedaan van 24 displays. Expres hierover gebeld of ze op voorraad liggen omdat ik ze einde van de week nodig had. Alles lag op voorraad en het zou op tijd bij me binnen zijn. Helaas niks ontvangen waarop ik dinsdag 28 april gebeld omdat ik niks had ontvangen en ook geen verzend bevestiging had gekregen. De bestelling stond klaar en zou de 28e alsnog verstuurd worden. Krijg de 28e ook een bevestiging per mail dat er een verzendlabel is aangemaakt. Helaas nu vandaag vrijdag 1 mei staat het pakket nog steeds bij het bedrijf en is die nog steeds niet aan Postnl afgeleverd. Zeer zeer slecht dit!

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. DIt is enigszins te laat, maar hoe kan ik nu zonder ontvangst beoordelen?

Schermen lagen klaar

Wij mogen onze winkel op maandag 11 mei openen. De coronaschermen stonden klaar om te verzenden. Door de grote drukte bij de vervoerders was er natuurlijk geen zekerheid dat de schermen op tijd gingen worden geleverd. Ik had schriftelijke bevestiging gevraagd dat ik de schermen persoonlijk kon komen ophalen. Deze bevestiging met uur en datum had ik zeer snel. Dit moest me helpen de grens België/Nederland te passeren. Nathanja had de schermen voor ons al klaar gezet. Prima service en zeer goede schermen aan verantwoorde prijzen.

Geen levering ontvangen op heden

Bestelling gedaan op 21/4 Volgens login afgehandeld 25/4 Tot op heden niets ontvangen en volgens tracking nog niet overhandigd aan PostNl voor verzending..., Terwijl we bestelling dringend nodig hebben...

Reageren niet op vragen

Ik heb per mail meerdere vragen gesteld, geen antwoord. Postnl.be is een ramp.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Prima ervaring.

Site werkt goed, betalen ging ook snel. Duidelijkheid over de levertijd. Gewoon goed.

zeer slechte kwaliteit display vol krassen miskoop 0 sterren

waardeloos

Geleverde artikelen zijn prima.

Veel langere levertijd dan aangegeven op de website. HEEL veel plastic wordt er gebruikt om de bestelde spullen te beschermen. Kan dat niet anders? I.p.v. plastic hergebruikt papier bv.

Snel en goed!

Snel geleverd en goed verpakt.

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom