Nette producten voor een leuke prijs.

erg tevreden!

super snelle levering, goed ingepakt en mooie displays voor een eerlijke prijs!

Goede, snelle service en aan te raden om een bestelling te doen bij Displaysenzo.

Ze hebben heel veel soorten artikelen en kon geen keus maken. Uiteindelijk door een goed advies toch de juiste beslissing kunnen nemen.

Goede service, correcte levertijd

Duidelijke website en vlotte levering

Uitstekende afhandeling!

Goede communicatie en producten uiterst zorgvuldig verpakt.

Mijn displays werden erg snel geleverd. Blij mee!

Snelle en goede service!

Goede levering en goede producten.

Heel goed.

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden, waar de bestelling zich bevindt en wanneer deze wordt bezorgd.

goede communicatie en vriendelijk service

uitstekend

Vlotte bestelling, goed verpakt en snelle levering. Mooi product geleverd.

Snel, goed qualiteit / prijs verhouding

Ik ben blij met de produkten. Alles was snel afgelevered en uitstekend qualiteit. Ik heb niks te klagen over de prijs. Top!

Snelle levering en netjes verpakt

Ik heb A5 houders besteld en deze zaten netjes om en om in elkaar in de doos. Dik bubbeltjesplastic ertussen en een stevige doos er omheen. Klantenservice reageert ook snel en netjes, ik stuur m'n collega's ook deze kant op :)

Stipte levering

Sneller dan vermeldingen bij tracing.

Het product was precies wat ik zocht en van goede kwaliteit!

Prima webwinkel. De kwaliteit van de producten is goed. Enkele producten waren niet op voorraad waardoor de levering vertraagd was. Hier kreeg ik netjes een persoonlijk bericht over.

Top.... meer kan ik er niet van maken

Super service, extreem snelle levering, ondanks de feestdagen!

Mooie poster hangers

Mooie poster hangers aangeschaft. Geen ervaring met de webwinkel, maar prijs en uitstraling hebben de doorslag gegeven. Snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Kortom zeer tevreden.

Snel en prima service !

De levering was ondanks de drukte met de feestdagen toch erg snel. Ik ben de bestelling gaan ophalen. Was wel een beetje moeilijk te vinden omdat er geen enkele naam op het gebouw zichtbaar was. Maar toch gevonden en alleraardigst geholpen door een leuk meisje.

Standaard

Jammer dat de zending net niet binnen aangegeven tijdsbestek geleverd kon worden. Verder alles prima.

Overdreven veel verpakking

De bestelling van 4 houdertjes voor visitekaartjes verliep soepel. Echter werd er een hele grote kartonnen doos vol met plastic bezorgd. Hierin moest je zoeken naar de houdertjes, die van zichzelf heel klein zijn. Door dit onnodige verpakking hebben wij besloten niet meer bij jullie te bestellen.

De postbode stond al voor de deur maar toch kon mijn besteling die op voorraad was nog mee, zodat ik het de volgende dag binnen had. Super service!

Standaard A4 besteld . Zien er prima uit en zijn functioneel . Snelle levertijd .

oke

goed gegaan

Erg klantvriendelijk

Mijn bestelling had ik ietwat aan de krappe kant gedaan voor wanneer ik het nodig had, door een kort belletje is de bestelling die dag nog naar PostNL gegaan en hadden wij het de volgende dag binnen. Erg fijn deze service.

heel goed

zorgvuldig, correct en prima verzorgd

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom