Pluspunten
Niks mis mee - Met een mooie tijd geleverd, goed ingepakt. Geen mail binnengekregen dat het onderweg was, maar verder verliep het prima.
Pluspunten
Pluspunten
Keurige levering. Prima communicatie. Persoonlijke benadering.
Pluspunten
Snel, tegen een goede prijs kwaliteit verhouding je spullen in huis
VerbeterpuntenHou vol
Pluspunten
Na n telefoontje toch snelle levering.
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven hoelang t kan duren voor er geleverd kan worden.
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
Goed meegedacht over de tijdige aflevering van ons pakket.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Product geleverd volgens afspraak, geen problemen.
Pluspunten
Pluspunten
geweldige communicatie over mijn bestelling .erg aardige Heer die mij informeerde dat mijn bestelling iets later was verstuurd .superservice
Pluspunten
Ik heb het bedrijf pas ontdekt, prijzen vallen goed mee en kwaliteit ook. ik ga zeker nog beroep doen op dit bedrijf.
Verbeterpuntenvoor mijn eerste bestelling was alles in orde, ik zou niet weten wat er logmoet verbeterd worden
Pluspunten
Prijs/ breedassortiment
VerbeterpuntenVerpakking was wel heel groot voor de levering. Ook veel plastic gebruikt bij inpakken. Gelukkig zorgen wij dat dit gerecycled wordt.
Pluspunten
De prijs was voordelig, en de displays zijn van erg mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenLevertijd klopte niet, geen enkele communicatie over waarom dit langer zou duren, telefonisch wel vriendelijk. Afhaalpunt is ook totaal niet herkenbaar. Een bedrijfsbord/afhaalpunt aangeving zou handig zijn.