Pluspunten
product is kwalitatief goed, snel geleverd
Verbeterpuntencommunicatie: ik kreeg van jullie een mail dat mijn bestelling niet afgerond en betaald was, ik bracht dit in orde. Vorige week werden er 2 kaders geleverd ipv 1. Ik mailde naar de klantendienst, om te vragen of ik de andere kader mocht terugsturen en hoe we dat zouden oplossen, maar nu na een week tijd heb ik nog steeds geen antwoord.
Pluspunten
Mooie displays, prima prijs
Verbeterpuntenlange levertijd, waar niet / te laat over gecommuniceerd werd
Pluspunten
Super snel
Pluspunten
makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenJammer dat als je de eerst enquête niet invult nog een tweede herinnering krijgt. Ik vul de eerste niet in omdat ik al die enquêtes tegenwoordig irritant vind. Ik ga niet akkoord met verwerking van mijn privé gegevens
Er werd veel verpakking materiaal gebuikt voor een 8houder. Je hebt erna veel afval wat wel zonde is.
ik heb na 3 weken moeten mailen waar mijn bestelling bleef, toen kwam deze ineens redelijk snel.....
Pluspunten
Snelle levering, juist produkt.
Verbeterpuntenverzendkosten waren exorbitant hoog t.o.v. de kosten voor het bestelde p;rodukt/ het had tevens door de brievenbus gepast.
Pluspunten
Snel, goed geprijsd en vriendelijke klantenservice.
Waarom zo een ontzettend grote doos en plastic gebruiken voor 2 relatief kleine producten? Als feedback zou ik meegeven kleinere verpakkingen te gebruiken.
communiceren naar klanten zorgt voor tevredenheid. Uiteindelijk heeft het bedrijf het prima verzorgd
Pluspunten
Duidelijk, snel en goed; prima producten voor een goede prijs
Pluspunten
Het is een mooi product
VerbeterpuntenIk had via de website een offerte aangevraagd. Deze kreeg ik pas nadat ik daar een keer achteraan had gemaild. Naar aanleiding van deze offerte heb ik een bestelling geplaatst. Deze werd pas verstuurd nadat ik er een keer achteraan had gebeld. Dat is niet echt goede service.
Pluspunten
Prima verpakt en goed geleverd, helemaal goed dus.
Pluspunten
het product waar ik naar op zoek was, vond ik in jullie assortiment.
VerbeterpuntenArtikel was niet op voorraad, terwijl dit wel zo op de site staat aangegeven. De levertijd is 2 -3 werkdagen, goederen gingen pas 1 1/2 week na bestelling de deur uit, zonder enige heads up. Ik moest er zelf bij jullie achter aan om uit te vogelen wanneer de order geleverd ging worden.