Pluspunten
Perfect artikel. Snelle levering.
Nog iets beter verpakken want ik heb 2 displays die onderaan gebroken zijn.
Pluspunten
snelle verwerking order
Verbeterpuntenwij zitten in bedrijfsverzamelgebouw en kunnen daardoor niet goed adres aangeven. dat was wel gedaan via de site maar het kwam toch verkeerd terecht het pakketje
Pluspunten
snel
VerbeterpuntenNiet echt duidelijk wanneer we nu moeten betalen. Nog geen factuur ontvangen.
Pluspunten
Doen wat ze moeten doen.
VerbeterpuntenMeer afbeeldingen van de producten op de website van de shop
Pluspunten
Snel en kort ,prima .
VerbeterpuntenHoewel het product van kunststof is ,zou een verzending zonder plastic vellen en zakjes ,al een verbetering kunnen zijn . U zou daardoor meer aanzien krijgen op de markt .Bedenk hierbij de hoeveelheden plastic in de zeeen .
Pluspunten
snelle duidelijke site, vlotte levering.Overzichtelijke factuur
Pluspunten
Zeer snelle levering en correcte communicatie vanaf order tot aankomst.
VerbeterpuntenWaarom zoveel plastiek gebruiken om een doos op te vullen ? Dat een product wat bescherming nodig heeft, is inderdaad normaal maar het formaat van de doos was danig groot dat er een gigantische hoeveelheid overbodig plastiek aan werd toegevoegd. Enorm jammer gezien de aard van vervuiling van dergelijke en ook de kost voor het bedrijf. Kleiner formaat doos en minder nutteloze opvulling zouden het aantal sterren nog verhoogd hebben
Pluspunten
Verbeterpunten2 van de 6 displays waren kapot bij levering. Ik heb het bedrijf hierover geinformeerd per mail, maar heb tot op heden nog geen reactie terug ontvangen. Ik hoop dat zij nog met een oplossing komen.
Pluspunten
goede sercive met versturen gelukkig niet met DPD
minder verpakking voor iets wat nauwelijks breekbaar is