Pluspunten
Duidelijke communictie, snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
snel, netjes verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenx
Pluspunten
goede prijs, snelle service
VerbeterpuntenIk heb even moeten zoeken naar het rekeningnummer om over te schrijven
Pluspunten
Ik had per ongeluk de verkeerde maat van een artikel besteld. Telefonisch keurig geholpen en een passende oplossing geboden.
Pluspunten
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden over de status.
Niet jullie fout, maar meerdere keren foutief geleverd. Product nog niet ontvangen. Niet zo slim om dan nu al een (automatische) beoordelingsmail te laten versturen...
Pluspunten
Snelle levertijd
Verbeterpuntengeen
Ik heb de bakjes wel opgehangen voor mijn visitekaartjes, maar op 1 bak zitten wel krassen op. Dit is wel jammer. Houdt dit beter in de gaten.
Pluspunten
Goede service en goed product!
VerbeterpuntenPas op tijdens het verpakken dan de randjes beschermd zijn. Mijn hoekjes waren iets beschadigd. Is jammer!
Pluspunten
Zeer snelle levering
ik heb een mail gestuurd omdat er 1 display kapot in de doos heb daar een mail gestuurd over gisteren maar nog niks gehoord
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van deze eerlijke beoordeling. Wij proberen alle email binnen een dag te beantwoorden. Aangezien u een melding heeft gemaakt per email aan het eind van de dag hebben wij u de volgende dag gecontacteerd. Inmiddels is de kapotte houder voor u vervangen. Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo
Pluspunten
Goede kwaliteit en zeer snel bezorgd. Ben 100% tevreden en ik raad deze verkoper aan !