Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, netjes en stevig verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed spul en goede prijs
VerbeterpuntenEmail communicatie / bevestiging na bestelling werkte niet
Pluspunten
Ik kreeg een kapote levering en binnen een paar dagen had ik al een nieuwe binnen. Zonder moeite
VerbeterpuntenVerpakking.
Pluspunten
Degelijk product, snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendingskosten liggen hoog tov prijs product. (Cfr. Aliexpress) Er was geen bevestigingsmateriaal meegeleverd om de houder op te hangen.
Pluspunten
Goeie en correcte afhandeling, zelfs wanneer er iets fout loopt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Precies wat ik besteld heb, goede uitleg op de website met mooie voorbeelden.
Pluspunten
De prijs is aantrekkelijk!
VerbeterpuntenLevering, het is nu een week verder dan mijn bestelling en nog niks ontvangen! Na contact gehad te hebben met Displaysenzo, hebben ze mij een nieuw pakket opgestuurd, dit heb ik de volgende dag al ontvangen. De levering lag aan de bezorgservice, die hadden de bezorging gezet op: is op vakantie. De bezorgservice heeft hierover een klacht ontvangen. Goed opgelost door Displaysenzo!!
Pluspunten
Alles is prima! Produkt en levering.
VerbeterpuntenIk zou wat minder plastic in de verpakking willen zien. Volgens mij kunnen de produkten ook beschermd werden door papieren proppen.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, supersnelle levering en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik was aangenaam verrast!
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Wel veel verpakking meegestuurd.
VerbeterpuntenLevering na betaling op rekening kan sneller.
Pluspunten
Prima job, uitstekende website met duidelijke relevante info. gemakkelijke bestelmogelijkheid!
Pluspunten
Supersnel, kwaliteit, zeer betaalbaar
VerbeterpuntenZo doorgaan, super !!!!!!!