Tevreden over de producten en maatwerk van Displaysenzo. Helaas wel lange levertijden op maatwerk. Verder prima.
Mooie display, goede prijs en snel geleverd
Snelle reactie en levering.
Via een collega bij Displaysenzo terecht gekomen. Het kiezen van de juiste display was gemakkelijk en het bestellen ging vlot. Prima verpakt ontvangen en dankbaar in gebruik genomen. Tot een volgende keer.
Ik heb 2 A1 en 1 A0 kliklijst besteld, dus het was een groot pakket, en het bevatte precies wat ik verwachtte toen ik het bestelde. De levering was vertraagd, maar dat is ruimschoots goedgemaakt door een bon voor 10% korting voor de volgende bestelling. Een klein minpuntje: ik mis 1 setje pluggen en schroeven.
Beste, Het is fijn om te lezen dat u ondanks de vertraagde levertijd tevreden bent! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er bevestigingsmaterialen missen bij onze kliklijsten, we sturen daarom vandaag nog een envelopje met schroefjes en plugjes uw kant op. Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
directe respons gekregen en goed en zeer snel geholpen
Eerste ervaring was meteen prima.
Voordelige producten en snelle leveringen
Erg tevreden over de snelheid en het ontvangen product
Beste, Bedankt voor uw review, het is erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
Snelle levering van mijn bestelling en netjes afgeleverd
Beste, Heel erg bedankt voor deze fijne review! Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
door verkeerd advies een verkeerd artikel besteld, en daarna word je geconfronteerd met "Jij hebt zelf de bestelling gedaan en dus krijg je geen verzendkosten terug" verzendkosten en retourkosten voor rekening klant had netter gekunt
Beste, We proberen altijd zo goed mogelijk advies te geven wanneer klanten opzoek zijn naar een bepaalde maat folderhouder. Het is echter erg lastig om telefonisch exact hetzelfde voor ogen te hebben als de andere partij. Zo kunnen maten in een andere volgorde begrepen worden. Om het vinden van een passend product makkelijker te maken hebben we onder al onze producten de afmetingen staan. We hopen dat de andere variant folderhouders die u besteld heeft goed aansluiten bij uw folders. Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
Fast delivery, well protected package
Highly recommended seller, top quality and super fast shipping A+++
Al twee maal bij deze firma mogen bestellen. Heel snelle reactie op onze e-mails. En steeds snelle leveringen.
Kan alleen maar zeggen goede service
Beste, Bedankt voor de positieve review, het is erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
We hadden de bestelling liever een dag eerder ontvangen maar dat ligt aan PostNL.
Beste, Zoals op 26-04- 2023 besproken hebben we de verzendgegevens voor u aangepast en het pakketje vastgehouden tot maandag 01-05-2023 zodat deze niet in het weekend geleverd zou worden. Volgens de aangepaste track & trace gegevens wordt uw pakketje vandaag bij u geleverd. Zoals afgesproken hebben wij uw pakket op 1 mei overgedragen aan PostNL, we hebben helaas verder geen invloed op hoe snel PostNL pakketten verwerkt. Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
Originele beoordeling
Licht dit aan Diplayenzo of PostNL?
Al even op zoek naar een nette visitekaarthouder, maar niet te duur….. hier gevonden en snel geleverd ! Prachthouder ! Zeker een aanrader
Beste, Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Nathanja Lips
Perfect!
gemakkelijk te bestellen, en vlotte correcte levering na betaling
er was een probleem en er werd mij gebeld en het probleem werd direct opgelost
Goed en vriendelijk geholpen bij telefonisch contact.
Volgens afspraak snel geleverd
zeer correcte prijs. zeer vlotte manier van bestellen en ultra snelle levering. het product voldoet volkomen aan de verwachtingen.
eerst 1 besteld. Snel en in perfecte staat binnen. (400x400x200 met bodem) Daarna nog 3, nog sneller binnen. Mijn modellen staan nu te pronken dank zij jullie prachtig product
Ik heb een paar A4 L-standaards gekocht en nog een paar andere dingen. Dit werd meteen de volgende dag geleverd, dus lekker snel. Op een van de standaards zat helaas een kras. Bij navraag bij Displaysenzo bleek er een beschermfolie om het plastic te zitten, wat ik niet opgemerkt had. Toen ik dat verwijderde, was het helemaal krasvrij. Mijn klacht werd meteen (binnen 5 minuten!) in behandeling genomen en was dus meteen opgelost. Goede service!
Originele beoordeling
Ik heb een paar A4 L-standaards gekocht en nog een paar andere dingen. Dit werd meteen de volgende dag geleverd, dus lekker snel. Op een van de standaards zat helaas een kras. Ik heb daar niets mee gedaan, dus ik weet niet hoe het retourneren/vervangen zou gaan. In ieder geval was dat jammer. Het zat op zich allemaal keurig ingepakt dus het kwam niet van het transport.