Pluspunten
Op de valreep, 10 min voordat de post de pakketten kwam halen voor die dag, besteld. Dame aan de telefoon was heel hartelijk. Controleerde snel de voorraad en beloofde dat het goed zou komen. 5 mooie a4 schuine standaards perfect verpakt zonder schade de dag erna ontvangen. Top!
Pluspunten
Snelle levering komt afspraak na
Pluspunten
Goed verpakt.
VerbeterpuntenMijn bestelling werd pas na 2x vragen waar mijn bestelling bleef, verzonden. Na ruim een week.
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenWaanzinnig veel plastic meegeleverd. Alles afzonderlijk in plastic en de hele doos aangevuld met plastic. Voor ons een reden om hier nooit meer te bestellen.
Beste klant, Bedankt voor uw eerlijke review over onze verzendwijze. Helaas zijn onze producten vrij breekbaar. Dus bij een bestelling van diverse displays moeten wij onze spullen goed ingepakt versturen, dit om verdere breuk te voorkomen. Wij proberen juist folies te gebruiken uit onze productielijn om overtollig verpakkingsmateriaal te voorkomen. We zullen proberen er nog meer aandacht aan te besteden in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Displaysenzo
Pluspunten
Een aantal displays bestelt. Snelle levering en alles ziet er prima uit.
Pluspunten
Dit was de 1ste keer dat ik iets bij jullie koop maar ik zal zeker hier vaker gebruik van maken.
Pluspunten
Hoewel de betaling niet precies volgens plan was verlopen, werd ik vriendelijk te woord gestaan en was het probleem snel verholpen.
VerbeterpuntenWerd wel erg veel plastic gebruikt voor de verzending
Pluspunten
Snel en zeer adequaat! Bedankt
Pluspunten
Netjes en goed verpakt. Redelijk snelle levering. Mooie displays en brug.
VerbeterpuntenAlle artikelen zien er mooi uit. Alles naar wens. Geen verbeterpunten.
Pluspunten
Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenHelaas veel plastic verpakkingen gebruikt om de goederen te beschermen tegen breuk. Als hier nog iets op gevonden kan worden, zou het top zijn!
Pluspunten
goede snelle communicatie en het aanbieden van alternatieven bij het niet op voorraad hebben van bestelde artikelen
Pluspunten
Service is prima!