Snelle levering,goed verpakt aangekomen. Goede service.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en snel geleverd! Helaas paste mijn A3 poster net niet in de display.. hierdoor moest ik deze alsnog een stukje afknippen. Maar verder wel tevreden.

Snel, goede prijs en mooi spul

Bovenstaand zegt het al, snel in huis en een goede prijs. Dan moet je toch even afwachten of het geen goedkope versies zijn, maar het was een mooie kwaliteit. Zeer tevreden.

goed matriaal.

zeer tevreden

Snel geleverd!

Snel besteld, snel geleverd en nette materialen. Omdat het ging om kunststof breekbaar spul was het ook goed ingepakt.

Uitstekende service en snelle levering

Uiterst vriendelijke en correcte bejegening aan de telefoon. De levering was ook goed verzorgd en snel!

Weer top kwaliteit

Weer top en netjes verpakt

Uitstekend, snelle levering en een prima prijs kwaliteit

Snel geleverd en precies wat ik voor ogen had. mooie prijs voor een mooi artikel.

Mooie kubus, netjes verpakt, goed afgewerkt.

Folderdisplays

Supersnelle levering en top product

Snelle levering en efficiënte helpdesk

Zeer snel geleverd (plexifotolijsten) en zeer goede helpdesk bij problemen bij ontvangst.

goed, vlot

enkele malen kleine displays gekocht. Prima afgewikkeld. Graag eens bekijken of verpakking voortaan kan met minder materiaal

Goed & snel

Product van goede kwaliteit en prijs. Zeer snel geleverd. In gebruik voldoet het uitstekend.

Te hoge verzendkosten.

Product is goed. Alleen vind ik de verzendkosten veel te hoog. Helemaal als het 1,5 week duurt voor het binnen is.

Snel, uitstekend en goedkoop

Snelle levering uitstekend product en goedkoopste in z’n soort

Spullen worden geleverd zoals verwacht

Prettige snelle service.

De Site was overzichtelijk. Artikel goed en snel te vinden. Afhandeling correct en volgens afspraak/belofte, Verpakking stevig.

Zeer goede prijskwaliteit

Ik heb een plexiglazen kubus besteld, deze wad scherp geprijsd. Heel belangrijk: was ook goed verpakt en snel verzonden. Groet Martijn

Gewoon prima

Scherpe prijzen en korte levertijd

Heel fijn dat dit een producent is die in Nederland is gevestigd.

Prima en snelle service..en kwaliteit!

Prima displays!

Top product

Snelle levering, netjes/stevig verpakt en een goede product voor een mooie prijs.

Snelle levering, Fijne communicatie

Super bedrijf

Had de eerste keer 1 paar acryl zuiltjes bestelt kijken of dat goed ging dat was super dus de tweede keer ook bij Displaysenzo bestelling geplaatst snelle levering en super goed verpakt echt TOP kan niet anders zeggen

Vierlinghweg 36

4612 PN Bergen op zoom