Einfach toll!n

Alles perfekt, einfach zu bestellen und superschnelle Lieferung!!n

Alle zaden zijn uitgekomen.

Na even wat strubbelingen met de post toch nog bij mij terechtgekomen. Tot nu toe de enige zaden die allemaal zijn uitgekomen. Nu dus even kijken welke zaden ik nog meer van jullie wil!

Snel en goed

Duidelijke site, producten zeer snel geleverd met goede info

snel bezorgt

binnen 2 dagen binnen

Snel, compleet en duidelijke aftershave service

Snel, compleet en duidelijke aftershave service

Bin sehr zufrieden

Bestellung und Lieferung hat bis jetzt immer gut geklappt. Danke für den guten Service.

altijd prima !

snelle levering en dus prima geregeld

Zijn goede producten.

Altijd goed

Altijd goed goede webshop

Zoals het hoort, gewoon geweldig

Het is overzichtelijk en altijd perfect behandeld.

Accuraat snel

Ruim aanbod, alles correct geleverd

Professionele service en uitgebreide instructies online. TOP voor zowel de amateur+ als pro kweker !

Webseite gute Info,Bestellung und Versandt schnell alles positiv.

Alles bestens. Wenn die Keimrate auch passt bin ich sehr zufrieden. Website gut und Informativ. Lieferung schnell und sicher.

SNEL EN GOED

goed en snel bezorgd.

Topkwaliteit!

Een aangekochte minigrow stond na anderhalve dag (zelfs met aangekondigde vertraging) reeds in huis in West-Vlaanderen. De verpakking was bij levering door DHL duidelijk sterk beschadigd. Bij het uitpakken bleek de minigrow ook op twee plaatsen erg beschadigd te zijn. Na onmiddellijke contactname met de klantenservice en na het doorsturen van de nodige documenten en foto's stond een nieuwe minigrow de volgende ochtend reeds opnieuw in huis. Super professioneel en topservice!

zeer tevreden

Bien

Bien mais pas de paiement par cb

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Snel en correct

De leveringen komen altijd snel, de ontkiem garantie en het ontkiemsetje bij het huismerk zijn een plus.

Altijd goed , toppie !

Prettige winkel , goede producten , goede prijzen snelle levering , mijn favoriet . Hele vriendelijke klantenservice en schappelijk ook , paar keer iets mogen houden dat door een misverstand teveel of niet goed geleverd was , super ! , oftewel , een echte aanrader dus .

Immer zufrieden

Ich habe schon mehrfach hier bestellt und bin rundum zufrieden. Der Kunden Support ist nett und freundlich und hilft schnell und zuverlässig bei Sorgen oder Problemen. Dieser Shop wurde mir von einem Kollegen empfohlen und so kann auch ich nur meine Empfehlung weiter aussprechen. Immer wieder gerne

Bestelling ontvangen

Bestelling ontvangen, tot zover alles prima

Goede artikelen voor een goede prijs, levering altijd netjes op tijd

tot nu toe goed

moet mijn zaadjes nog afwachten

Ik find alles prima en goed wualiteit.

Ik heb gekregen wat hsd ik nidig. Ik ben tevredem..

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB