persoonlijke service kan ik waarderen.

snelle levering en op vragen altijd een persoonlijk reactie

Produit efficace, démarche de vente claire, livraison dans les temps

2 achats d’ipomea tricolor

Zeer goede service

Ik had een artikel gekocht, die was helaas best beschadigd. Heb een foto meegestuurd en kreeg al snel een email terug. Ze vonden het erg vervelend dus ik krijg hetzelfde artikel nog een keer. Zeer vakkundig opgelost en snelle reactie.

Sehr zuverlässig

Große Auswahl, netter Kundendienst, alles in allem zu empfehlen

Very good service

Quick in answers . Good service

Super goede huls

Super fijne hulse. Snelle levering

Een hele ervaring

Snelle bezorging

Headshop is een betrouwbare webwinkel waar je altijd kunt rekenen op snelle bezorging en complete leveringen. Bestellingen worden razendsnel verwerkt, waardoor je vaak al de volgende dag je producten in huis hebt. Daarnaast is alles netjes verpakt en compleet, zonder ontbrekende items. Ideaal voor wie snel en zorgeloos wil winkelen!

Alles perfect ,zoals altijd.

Nette prijs en snelle levering, uiterst tevreden zoals altijd.

Bestellen en volgende dag uitpakken

Overzichtelijk, snelle bezorging, je krijgt wat je besteld

Heel goed en snel

Top zaak.

Snel service.

Top!!

Makkelijk te bestellen en snel binnen..

Ze zijn altijd correct!

Al jaren ben ik klant en heb nog nooit een slechte ervaring gehad . Alles wat ik bestelde is op een correcte manier afgehandeld. Dus doe zo voort !

Goede en snelle seevice

Snelle levering.

Bestel je vroeg op de dag, spullen volgende dag in huis. Fijne webshop waar ik al jaren regelmatig bestel.

Altijd goed

Ze hebben veel , tegen goede prijzen .steeds weer leuke adviezen gadgets.

Zeer goede service snelle levering

Onwijs te vreden als je besteld volgende dag is het de deur uit of al binnen erg snel elke keer zeker aan te raden

Super website

Dutch headshop heeft een goeie website waar alles goed te vinden is als je iets besteld bij hun dan krijg je het ale binnen een week. Super top Ga zo door!

Geen klachten

Zo moet het

Als ik bestel staat het meestal de dag erna al thuis, heel correct. Zou jullie aan iedereen aanraden.

Stelt nooit teleur

Snelle afhandeling, en bestelling altijd voorzien van premiums. Ze laten zien dat ze klanten belangrijk vinden.

Correct

Altijd correcte levering en goeie producten

Snel in huis

Snel in huis en producten van hoge kwaliteit

Easy ordering, fast delivery

Very good