Muss sagen das mann schnell eine Antwort bekommt!

Sehr freundlich, schnelle Antwort und bin recht zufrieden mit der Lieferzeit. Bin mir nur nicht sicher mit dem Ph messer denn damals habe ich eine Flüssigkeit zum kalibrieren benötigt, aber mal schauen.

Snel en compleet

Makelijk te vinden en nog makelijker bezorgd.

Alle zaadjes niet uitgekomen

Ik zou graag nieuwe ontvangen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Schnelle Lieferung

Hab Auto Bruce Banner und Auto Critical Orange Punch Samen sowie Sensi Bloom A und B Dünger bestellt. Für meine ersten Versuche habe ich draußen mit einem Überwinterungszelt angebaut. Leider ist aus dem Orange Punch nichts vernünftiges gewachsen (daher leider ein Stern Abzug). Normale Größe aber nur kleine Blüten mit wenig Ertrag. Mit Bruce Banner bin ich für das erste Mal zufrieden.

Uitstekend.

Heb reeds meerdere malen aankopen gedaan uit jullie assortiment en alles is steeds verzorgd en netjes afgehandeld.

Vlot en zoals gepland

Ik kreeg mijn bestelde artikelen snel geleverd en ze waren in uitstekende conditie. Verder vindt ik dat de website hun producten een goede omschrijving geeft zodat je precies weet wat je krijgt

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Goede shop en webpagina

Als netjes kunnen vinden op de site duidelijke omschrijvingen van artikelen en alles netjes geleverd binnen 48 uur zeker een aanrader

Hele mooie producten erg blij mee!

Goede communicatie

Super service!

Ik koop all mijn groei materiaal van DHS! Groei tent, lamp, ventilatie systeem en meer heb ik hier gekocht. Goeie kwaliteit, snell geleverd en geweldige customer service! Ik raad DHS voor iedereen aan!

Very fast delivery

Easy ordering and fast delivery. I have no complaints

Gewoon goed!

Goede snelle service en goede producten.

Snelle verzending, discreet, en leuke bezigheid.

Ik vond mijn keuzes al snel, maar had even de tijd nodig om de uiteindelijke keuze te maken. Twee zaadjes. Ik heb ze in water met thee laten ontkiemen. Dit ging goed. Nu wachten tot één zaadje begint te groeien. De andere is al een plant aan het worden. Heb wel gebruik gemaakt van de ontkiemset. Vind het wel een leuke set ook. Had dus een paar dagen wel wat te doen. Nu geef ik standaard water, en anders water met thee. Ik hoop dat de plantjes het goed zullen doen, ik heb ze niet onder een lamp staan. Wil dag nacht, zon en schaduw nabootsen binnenshuis. Anders gaan ze in het raamkozijn, ik heb ze in kleine terracotta potten gedaan voor een miniplant. Snoezig en functioneel.

Ruime keus, snelle levering!

Zeer uitgebreide webshop met zeer ruim assortiment... ook staat het bomvol info en helpen ze je altijd top. Enigste minpuntje in al die jaren is de kwaliteit van eigen merk zaadjes, die vind ik minder. Maar gelukkig verkopen ook van de grote betere zaadbanken. Dus ja, ben vaste klant!

Altijd snel en goed geleverd, de kwaliteit is goed. Veel handige producten

Got the whole order, quickly

Satisfied as always, just a afraid, because the set smells weird - as if it was something fermented.... Do you think that's okay? Please get back to me.

Correct

….

Leuke webshop, goeie service, vlotte afhandeling)

Toppie!!

Supersnel

Snel en goede kwaliteit

Super snel geleverd!!

De levering was snel !

zeer tevreden

mijn bestelling kwam netjes en goed verpakt aan . prima spullen . ik koop hier zeker nog in de toekomst. mvg tom

Slechte zaden dit jaar

Andere jaren was er wel is een zaadje dat het niet deed.Dit jaar echter meer dan 50 procent dat niet opkomt , meerdere keren zaden besteld en juist andere soorten de tweede x maar helaas na de 3 maar 2 opgekomen. Via via hoor ik van meerdere mensen om me heen dat ook z ij n dit ervaren. Maar ja het is wat het is.

Correct

S'avonds besteld en dag erop geleverd Toppie

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB