Kaffeefilter ? WarumFeinste Mikrowurzeln könnten zerstört werden.

siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Betrouwbaar en snelle goede levering .

Betrouwbaar , snel en goed geleverd

Schnell und zuverlässig

Der Shop ist übersichtlich gestaltet so das man schnell das benötigte findet. Der Versand ging schnell und die Ware war immer in gutem Zustand. Bin sehr zufrieden und werde weiter hier einkaufen. Danke an das Team von Dutch-headshop.de ihr macht einen guten Job.

Top webshop

Snelle levering, goeie producten en top uitleg op de site

Zeer snelle levering , en alle zaden zijn opgekomen

Zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de zaden , voldoet aan de verwachting , volgend jaar weer hier mijn zaden kopen

Producten binnen 2 dagen binnen en wat vragem over me product meteen beantwoord via de mail.

Betrouwbare info, fijn contact!

Uitstekend geholpen. Ben een beginner op deze markt. Mij werd zeer veel informatie verstrekt waardoor ik goede keuzes kon maken. Nu hopen dat de plantjes mooi gaan groeien. Alles is goed ontkiemd.

Good store

Great price compared to competing stores and very good customer service

Quicker delivery than light

Ordered on Sunday. In next 24 hours I used it for the first time at home. No need to say more. Fastest delivery in my life. Cheers gentle people.

Nix mis mee

In de avond (na 21u.) besteld, volgende dag al voor 11u. in huis.

Goeie Service

Zie titel ;)

Zeer goede service. Wanneer zaadjes niet ontkiemen heb je garantie. Ik belde en had binnen 20 seconden een aardige dame aan de telefoon die me goed heeft geholpen. Klasse

Gute Preise, schneller Versand

Danke!

Altijd perfecte levering

Sinds ik mijn aankopen doe ( al vele jaren ) is er bijna nooit iets misgegaan , en als het toch eens misgaat staan ze altijd paraat om te helpen . Fantastisch team zijn jullie !

Betere nachtrust

Ik neem s avond voor t slapen gaan 3 druppels op tong. Smaakt echt vies maar werkt wel.

Fijne site, ik bestel hier vaker

Bestel hier eens in de zoveel tijd een pak vloei en tip zodat ik thuis altijd heb liggen. Ook een aantal keer zaadjes besteld. Prima site en meestal binnen 2 werkdagen geleverd.

De klant staat voorop bij Dutch Headshop (rijmt ook nog)

Ik heb een hele goede ervaring met Dutch Headshop Ik reageerde via een whatsapp linkje op de site, kreeg vrijwel direct antwoord op al mijn vragen, dus ik ben zeer tevreden! Niks meer dan lof voor Dutch Headshop

Altijd correct!

Jullie zijn altijd al perfect geweest in wat jullie doen! Ik bestel al 15 jaar bij jullie en heb nog nooit een probleem gehad! Julie leveren sneller dan de wint, houden ons met de juiste informatie op de hoogte, moet er een vertraging zijn ! Doe zo voor ! Een blije hobbykweker dat ben ik, door julie! Groets Christophe Vandenbussche

Kwaliteit zoals kwaliteit bedoeld is

Altijd snel in huis. Goed verpakt. Kwaliteit is zeer goed.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Perfect in alles

Eerste keer wat besteld. Jullie steken op alle fronten boven de anderen uit!!

Alles bestens

Verpackung, Lieferzeit, Inhalt und Support...alles tadellos.

Top bedrijf!

Ruim assortiment, fijne website, snelle levering, goede service. Wat wil je nog meer?

Ontgoocheling

De service van de shop is tip top in orde! Kwaliteit van de producten is echter zwaar ondermaats. Heb niets van beloofde effecten gevoeld. Heel erg ontgoochelend!

Meerder malen besteld, altijd goed.

Heb vaker besteld en alles komt altijd netjes verpakt aan. Heb je iets nodig in dit segment gewoon lekker hier bestellen.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB