Heel erg handig

Hele snelle levering, handig om mijn supplies op vooraad te houden

Sehr professionell

Ich finde es spitze wie das mit dem Samen gemacht sind.

Top levering

Proper levering Snelle levering Goede verpakking

Prima producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering

Alles bestens

Schnelle Lieferung und alles vollständig :)

Goede kwaliteit, snelle levering

Altijd goede service en goede zaden!

Zeer snel en een zeer goede service.

Dutch Headshop is heeft een ruim assortiment. Je bestelling wordt vlot verzonden. En mag er iets zijn hebben ze een zeer goede service.

netjes optijd

Altijd gelijk verzonden. En met vragen kun je ook altijd terecht bij de dutch headshop.

Helemaal top

Het bestellen van de producten ging heel gemakkelijk. Het werd zelfs de volgende dag al bezorgd. Deze webshop is bijzonder goed in het verschaffen van informatie. Je eordt volop geïnformeerd over de producten en daarnaast hebben ze een fantastische nieuwsbrief waar je echt wat aan hebt. Zo houden ze je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Top!!!

Goede mensen goede service altijd berijd om te helpen

Seriöse Kaufabwicklung

Das Produkt wird genau beschrieben. Der Kauf selbst, wird professionell und für den Käufer transparent, abgewickelt. Ich bin sehr zufrieden.

Schnelle Lieferung

Top Ware

Snelle en correcte service!

Topproducten ontvangen, weeral!

zeer goed

sneller dan verwacht

Hat gepasst nicht schlecht u d nicht sehr spitze .

Bestellung passt kein Fake eben aber wartezeit lange und ja die ein oder andere mieße sache halt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tevreden

Mooi spul

Super webshop, goede producten snel verstuurd

Ik koop hier graag omdat ik weet dat de producten goed zijn en de service top!

snelle en goede service!

Zondag besteld, maandag spullen al binnen, dinsdag ontkiemd de pot in. Ik ben een beginner en ben goed van info voorzien. Dank jullie wel!

Uitstekende service

Een voorbeeld hoe een webshop hoort te zijn. Klaar en duidelijke info alvorens je koopt, heel transparant. Na de aankoop perfecte comm. over het verloop van de levering.

Toll, alles gekeimt!

Alles Bestens :)

top site

altyd goed besteld

Nette webshop

Mijn bestellingen zijn snel verzonden en altijd netjes verpakt.

perfect !

Dutch Headshop is een zeer fijne en betrouwbare shop, waar ik al vaker bestellingen heb gedaan,en ook goede service en informatie verstrekken, een aanrader voor elke liefhebber 10 uit 10

Uitstekende service

Nadat ik contact had opgenomen met Dutch Headshop, over het niet ontkiemen van mijn zaadjes, kreeg ik de volgende dag nieuwe. Het enige minpuntje is dat ik geen reactie heb gekregen op mijn vragen via het contactformulier. Is misschien ergens zoekgeraakt. Dezelfde vraag werd wel beantwoord tijden het hierboven genoemde telefoongesprek. Dus, misschien is bellen toch het handigst. De spullen die ze leveren, zijn van uitstekende kwaliteit.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB