nickel

rapide et top comme toujours

fijne service

zaadjes besteld,ging iets.fout bij postnl,contact opgenomen met headshop,keurig mailtje gehad over oplossing,inmiddels pakje netjes ontvangen

Iedere keer goeie service en goede kwaliteit

Alleen positieve ervaringen!

Heel blij

Snel geleverd, kwalitatief goed en redelijk geprijsd!

Snelle levering. Duidelijke communicatie

Good customer service

Had a wrong address, got helped fast. Thank you.

attent

Ik had een fout gemaakt in de bestelling, mijn mailtje daarover werd snel en vriendelijk beantwoord, met een passende oplossing plus een retour etiket. Complimenten!

snel

snel en kwaliteit

Perfect allemaal

Mooie producten en ook goede informatie als je wat koopt. Kocht een pH meter en je kon keurig zien en lezen hoe deze werkt.

Supersnel geleverd

Zondag besteld en maandag al min huis! En dat in deze tijd. 100 punten!

Top service en aanbod!

Hier vind ik steeds wat ik nodig heb. Aanbod, info..top!

Super snelle levering!

Het produckt wat ik gekocht had was geweldig ( Hemplife. CBDNACHT,ik ben een moeilijke slaapster ivb met veel pijnklachten,heb ik aardig geslapen en fris op en heeft geen bijsmaak!

goeie opium zaden gekocht

ik heb 3 zakjes OPIUM ZADEN GEKOCHT EN OPGEROOKT HEERLIJK. WAS VET VAAG.

Es hat alles super geklappt!

Kurz und knapp, Produkt ausgesucht und in den Warenkorb gelegt. Danach bezahlt bestellt und 4Tage später war alles im Briefkasten! Super zufrieden.

Super schnell

Wie immer super schneller Versand und Service durch Headshop ist wie immer nur zu empfehlen.

Snelle en zorgeloze bezorging (FR)

Al enkele jaren klant en altijd zeer tevreden met de bestelde producten. Zeer goede communicatie via e-mail en de site is informatief, makkelijk en duidelijk.

Goed product,snelle levering alles okay.

Kratom extract doet niks

Doet helemaal niks! Ik heb 2 flessen besteld Volgens de instructies moet ik laag effect heebn met 5 druppels, ik voel niks met 10, 15, 20, 20+ nog steeds niks

Veel keus , vlotte en goede service. Ik ben een tevreden klant.

Het was mijn eerste bestelling bij dutch headshop. Alles is goed verlooen

Kam alles Zeitnah an

Wäre cool wenn ihr noch Material hättet um THC liquid zu Mischen, denn ich habe einen Wax Atomizer geholt, muss mir aber woanders eine Heizplatte, Terpene. Lösemittel etc. Auftreiben. Ansonsten Super Sortiment

Zoals het hoort.

Eerst even gemaild of de Pot by Noids ook met nederlandse stekker geleverd kon worden. Dit werd even nagekeken en geconformeerd. Product besteld en alles liep zoals het hoort. Paar dagen later product in huis. Zeer tevreden.

Gute schnelle Lieferung

Guter Service Guter Onlineshop Werde da wieder mal bestellen

Perfect!!

Perfect!!

Guter Shop

Reichhaltiges Sortiment, große Auswahl. Zügige Bearbeitung der Aufträge. Mir gefällt auch der Newsletter von Ricky mit vielen guten Tips rund um die Grüne Pflanze.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.