schnelle Lieferung, Ware 1a, jederzeit wieder!

Siehe oben ☝️

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Topkwaliteit en snelle levering!

Reeds meerdere bestellingen geplaatst en altijd tip top in orde.

Snel levering en kwaliteit product

Snelle levering en kwaliteit product, en ik vind de verpakking en kleuren op de website echt fenomenaal, dat mag gezegd worden.

Altijd Snelle Levering

Levering gaat altijd lekker vlot, alles komt mooi verpakt toe zonder breuken en de producten zijn van goede kwaliteit. Ik ben zeer tervreden van de service, zeker en vast een aanrader!!! :D

Client for quite some time.

I order stuff from this shop almost every month. They always deliver.

Topservice!

Besteld product vlot en snel geleverd.

very good

everything was perfect

Supersnelle levering

Mooie website en snelle levering

Snel, en goed verpakt

Geen grote doos vol piepschuim of noppenplastiek, maar een passend doosje. Snelle levering.

Goed en discreet verpakt en op tijd geleverd

Al meerdere keren heb ik hier besteld. Altijd in orde, geen problemen.

Super goed, snelle levering

Heel snelle levering

Goede en snelle levering

fast and simple, nothing to say honestly

browsed, selected, forgot, deselected, reselected, ordered, sent bank transfer, waited a day, shipped, waited another, arrived! all products were tip top, authentic and intact recommended for all your cerebral needs!

Prima helder duidelijk

Simpel duidelijk kiezen en snel geleverd

Tevreden

Altijd goed en op tijd. En goede website waar alles terug te vinden is TOP

Zaadjes niet uitgekomen

Het is me wel gelukt om te ontkiemen maar daarna niet gelukt ik had 4 zaadjes geen een uitgekomen

Schnelle Lieferung und gute Qualität

Klasse, kaum angekommen ausgepackt und mehr als zufrieden. Alles dabei was man für den Start benötigt findet man auf der Seite. Auch an Anleitungen in vielen Sprachen wird nicht gespart und diese sind sehr ausführlich und selbst für absolute Noobs verständlich und einfach. Donnerstag gekommen ..ins Wasser die Samen gepackt ... Ab in die Filtertüte von Freitag Mittag bis Sonntag früh und nach vorsichtigem nachsehen schon eine super Wurzel ...also ab in die Erde und nun bin ich gespannt wann der Highmachtsmann mich beglückt

Wauw

Aanrader voor iedereen

Goede zaak.

goede site, ik gebruik hem al heel lang. zeer tevreden.. Nooit problemen.

Beste webshop!

Veel diversiteit aan artikelen, goede service en meestal vandaag besteld is morgen in huis!

Kaufe gern dort ein

In der Regel wird schnell geliefert und die Samen sind gut. Nur einmal keimte keine der Samen. Dies kann passieren. Ansonsten bin ich zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ontzettend snelle levering. Goed verpakt. Ben zeer tevreden.

First time

Snel een kind service. Recommend!

Snelle bezorging en uitstekende service!

Mijn bestelling lag de volgende dag al op de deurmat. Er volgde zelfs nog een mail met aanbevelingen hoe het beste ermee om te gaan. Super!

Irritant

Ik heb me uitgeschreven voor alle emails en toch krijg ik dit.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.