Schnelle Lieferung

Immer alles super

Super en snelle service

Mijn bestelling op zondag was zelfs maandag al aangekomen, helaas was er een foutje gemaakt en was de zending niet compleet. Na een mailtje is dit direct herstelt. Complimnenten voor de snelle en goede service, top!

Alles Wunderbar

Ware immer von guter Qualität und verlässliche Lieferung.

Snelle levering en goede producten voor een scherpe prijs

Prima shop!

Kwalitatief goede artikelen, goede service en response

Kwalitatief goede artikelen, goede service en response

Goede producten en snelle service

Dutch Headshop biedt goede producten en een snelle service. Aanrader!

umfassende Informationen und tolle Ware

aktuell bin ich rundum zufrieden - es gibt sehr gute Informationen - die Ware ist Spitze - die Preise sind angemessen - die Lieferungen sind schnell und problemlos

Bestellingen worden altijd snel geleverd.

p r o f e s s i o n a l i t y ! ! !

1-LOVE!

Zéér snelle levering. Alles ontvangen dat ik besteld had.

Zéér snelle levering. Alles ontvangen dat ik besteld had.

Bestellung, Versand und Pflanzung hat bestens geklappt. Jetzt müssen die Pflänzchen nur noch wachsen.

Alles gut geklappt

Ging schnell, und gute Qualität. Dankeschön.. irgendwann komme ich wieder nachbestellen.

Zeer goed geholpen

Door vervoer was het pakketje beschadigd ze hebben meteen een nieuw pakketje opgestuurd

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle verwerking en levering van de bestelling. Correct en degelijk verpakt. Zeer tevreden van het product dat geselecteerd werd op basis van hun beschrijving en reviews.

Altijd snelle leveringen

Ook als je zaden hebt gekocht die niet ontkiemen,krijg je na indienen, nieuwe zaden kosteloos terug krijgen,echt helemaal top!!

Super goed

Erg goed geholpen super fijn

Zeer snelle levering!

Had de dag ervoor savonds besteld en de dag erna tege 11u in de voormiddag was men pakje al geleverd. Mooie prijs en mooie artikelen. Bedankt en tot de volgende keer! :D

Al vele bestellingen gedaan, nooit een negatieve ervaring gehad,prima producten, snelle verzending,

Mooie webshop eenvoudig en duidelijk, alles voor je favoriete hobby...cannabis en hash,of het nou om zaadjes gaat of vloeitjes, alles aanwezig. Heel veel goede adviezen omtrent je homegrown plantjes, 1 van mijn favoriete websites!!!

Correct

Online een bestelling geplaatst. Zeer snel in mijn bezit. Prijs/kwaliteit goed.

Snelle levering,top kwaliteit.

Coulant als er iets mis gaat

Zeer goede service, correct contact , vriendelijk en altijd oplossing

Top !

duidelijke website met uitgebreide informatie , ruim assortiment ,snelle levering

Toppie

Zeer ruime keuze en giga snelle levering.

Goede snelle service voor goede prijs

De bestelling is altijd volgende dag al binnen. Ook vind ik het redelijk prijzen en leuke korting bij meerdere verpakkingen !

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt en product altijd in orde

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.