Uitstekend!

Ik had last van trips, dus neemolie besteld, nog geen 24u later stond het pakketje voor mijn deur, top service, en super snel geleverd.

Goede service,top producten en snelle levering

Topgrowbox gekocht...enorme evolutie na één dag al

Top materiaal

Snelle levering en goede service

Hele snelle levering en goede en vriendelijke klantenservice

Snelle levering, en snelle antwoorden/ oplossingen op vragen.

Snelle levering .

Snelle levering .

de bestelling is in goede orde bezorgd

Ik heb een bestelling gedaan, meteen betaald en een paar dagen daarna kwam er een pakket. Daarin bleken de bestelde goederen te zitten. Vervolgens kreeg ik het verzoek om een verslag te schrijven van deze enerverende ervaring. Dat was een verassing! Ik ben natuurlijk meteen aan de slag gegaan maar de eerste versie was niet goed dus ik krijg een tweede kans. Spoedig zal ik nog een bestelling doen op internet, eerst even bijkomen van dit doldwaze avontuur.

Goede info, ruime keuze, snelle levering, prima kwaliteit

Zie hierboven :-)

Gewoon goed

Na ik een paar keer ben belazerd met verkeerde zaden ben ik bij dutch had terecht gekomen en dat bevalt mijn helemaal prima

vereffening

problemen met de overschrijving maar alles is goed gekomen, super bedankt!!!

Kwaliteit en snelle levering.

Prima producten en niet te duur.

Einsteiger im Garten

Ich hab alles bekommen was ich mir für meinen Garten gewünscht habe. Die Abwicklung ohne Probleme und alles sehr schnell geliefert, auch nach Deutschland. Ich komme bestimmt wieder :)

Snel goed spul

Fijn huls om zelf te draai goede snel levering

Altijd goed

Al een paar keer iets besteld en alles groeit en bloeit goed. Ook over de overige spullen ben ik zeer tevreden en een supersnelle levering. Top. Een tevreden klant

Helemaal perfect

Netjes op de hoogte gehouden. En snelle levering.

Fijne snelle webshop, perfecte levering top....

Snelle levering en top.producten

vlekkeloos

zie omschrijvingl, nooit geen problemen gehad tot op heden

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Ik heb nu 2x een bestelling geplaatst, beide keren binnen 1/2 dagen bezorgd. De zaadjes van het huismerk zijn van goede kwaliteit en ik heb geen klachten over de voeding.

Zaadjes

Nou bij deze mijn mening voor mij de eerste keer mbt zaadjes wat ik besteld heb echter na de aanwijzing te volgen tot nu toe nog geen plantje gezien dus voor mij ook weer meteen de laatste keer geweest mvgr

De wietzaadjes koop ik hier altijd

De zaadjes had ik snel geleverd en duidelijke instructie erbij. Precies gedaan wat er stond en is allemaal goed gegaan. Nu wachten op de groei Bedankt

Zeer snelle levering!

Heb de kweekset nu 7 dagen staan en ik zie de eerste paddestoelen opkomen, tot nu toe geen klachten!

Prima service. Makkelijk te bestellen, heel goed track en trace systeem en binnen twee dagen netjes mijn bestelling ontvangen.

super

snel bezorgd

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten, snelle levering en betrouwbare klantenservice.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.