Goede webshop en snelle levering

Alles is Goed geregeld,via mail word je goed op de hoogte gehouden.

Ik heb er geen omkijken naar,en alles wordt altijd netjes geleverd,top.

Gewoon goed.

Snel en correct geleverd

schnelle Lieferung

sehr gute Tips für den Anbau schnelle Lieferung Umfangreiches Sortiment

Always fast, good service

I buy all my headgear and seeds here, never fails

Snelle levering en goed spul.

Unkompliziert und gute Rückmeldung

Fijne vloei en tips

Alleen 1 pakje vloei en 1 aansteker minder dan ik had besteld.

Top ervaring

De bestelling wordt altijd correct en heel snel geleverd. Ook de uitleg op de site helpt veel. Tot een volgende bestelling.

Top bedrijf

Snelle levering en top mensen

Snelle service!

Top service, goede producten!! Heel tevreden!! Ik zal zeker hier opnieuw bestellen!

Super Top

Altijd goeie kwaliteit en goede uitleg

Ik heb geen min punten. De site is overzichtelijk. Snel bezorgen. Goede uitleg. Mooie producten. Helemaal top

Super. Bestelle nur dort. Schnelle Lieferung ohne Probleme

Lieferung nach Deutschland meist am dritten Tag! Gute und ausreichende Auswahl. Faire Preise

Top ervaring

Goede kwaliteit, voordelige prijs én snel geleverd!

Alles voor de doe het zelf kweker

Ik ben onlangs gestart met zelf medicinale wiet telen. Ik kwam op internet bij Dutch Headshop terecht en heb daar mijn eerste zaden besteld en menig toebehoren zoals voeding. Maar ook de informatie op de site hoe te starten van ontkiemen, kweek, groei en bloei fasen. Tevens staan er vele tips over hoe te handelen als je planten wat moeite lijken te hebben tijdens de groei (analyse en tips om problemen te verhelpen). Maar ook voor vele andere producten ben je aan het juiste adres bij the Dutch Headshop. Ik heb nu al een aantal zeer positieve ervaringen gehad met zoeken, bestellen en levering. De kwaliteit van de producten is zeer goed.

Absolut spitzenmäßig!

Zahlungsabwicklung total einfach und fix.. und von der Bestellung bis zur Lieferung an meine Tür (incl. Zollabfertigung) etwa eine Woche, wirklich toll, vielen Dank!!

Efficace

Efficace et rapide !

Ik kreeg alles snel binnen. En goede hulp en snellen reactie op mail. En goede kwaliteit wat wil je nog meer?

Produkten waren snel geleverd ..netjes verpakt

Positief

Nu meerdere malen iets besteld, word snel geleverd en wanneer er problemen zijn nemen zij contact op ipv andersom is ook wel eens fijn. Verder is de kwaliteit van producten tot nog toe naar tevredenheid

Net als altijd weer goed en snel bezorgd

Altijd alles in orde...

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.