De grow kit netjes ingepakt ontvangen. Instructies zeer duidelijk. Grow kit is nu ongeveer een week bezig en lijkt helemaal goed te gaan. Indien mogenlijk deel ik een update van de opbrengst en effect zodra hij klaar is.

Viel tegen

25 gram high dutchies magic truffles opgegeten en niets gevoeld. Mijn eigen wiet daarna maar gerookt, dit was beter.

Super service!

Ondanks op zondag besteld, maandag al in huis. Snellere verzending is onmogelijk.

Super snel, vriendelijk en top kwaliteit

Super snel, vriendelijk en top kwaliteit. Reacties op mijn zijn snel en vriendelijk.

Bin sehr zufrieden

Bin mit alles zufrieden von Bestellungen bis zum Samen usw

Goede service.

Ik had een garantievraag, is goed opgelost.

Wel verzonden maar niet ontvangen

Het hele proces ging goed tijdens bestelling DHS. Helaas heeft post nl het nooit bij mij geleverd. Ik kan er helaas dus niks over zeggen

Doosje vloei

Bestellen was snel en gemakkelijk, bezorging even snel. Goedkoper krijg je ‘t niet joh

full professionalism

The transaction went smoothly. The shipment arrived quickly. I recommend this store.

Optijd en goed geleverd

Ik vond het alleen wel jammer dat mijn. Product vrij warm was maar dat niet heel goed is

Mijn cannabis zaadjes en extra ondersteuning voor de zaadjes kwam snel aan Groetjes van Nick.

schnell und top Ware

ich kann es nur empfehlen !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gut

passt grinder eben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Precies wat ik nodig had en snel geleverd

Growbox golden teacher besteld, binnen een Paar dagen al binnen

Correct..snel

Zelfs een mail ontvangen dat het een dag later zou aankomen wegens drukte. Dit word zeker geapprecieerd. Dankjewel

zeer positeif

Deze webshop is veel goedkooper als andere de levering was ook super snel

Goed prijzen, goede service

Altijd snel bezorgd en goede prijzen

Waar kwaliteit garant staat

Super blij met mijn bestellingen die ik gedaan heb bij Headshop …. Eerlijk gezegt ook wel eens wat anders geprobeerd maar dat liep niet altijd lekker …. Vandaar jullie op nummer 1 staan bij mij …. Ook afgelopen run ook weer bewezen met 4 autoflowers ( tangerine dream ) waar ik 450 gram droge verse weed heb …. Volgende run staat ook al weer in de pot met autoflowers trichome and cream 2 en Skywalker haze 2 . Dikke 10 van mij

Goed assortiment

Goed assortiment, eerlijke prijzen en snelle levering

Was mooi op tijd binnen

Was netjes en goed bezorgd

Snelle levering en een goede prijs

Twee dozen vloe besteld en netjes verpakt de volgende dag geleverd.

Lekker snel!

Ik ga nog even bellen voor advies.

Een top bedrijf

Snelle levering, goeoie prijzen

Pretty good service

this time the delivery is extremely slow one week later and it still didnt arrive, it is supposed to arrive today. i am ordering for years from dhs and it never was that slow...

product snel geleverd.

ik bestel. krijg bevestiging en product wordt bezorgd.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.