Snel geleverd!

Duidelijke website en spullen snel in huis!

Gebruiksvriendelijke site en goede klantenservice

Makkelijk bestellen en betalen, zelf een fout in de bestelling gemaakt en hebben ze prima opgelost.. aanrader deze shop!

Goede helpdesk maar truffels waren niet goed meer

Ik had 15gram truffels (utopia) besteld. Deze zijn met erg warm weer blijven hangen in de post, omdat ze vermoedelijk niet goed meer waren, heb ik een nieuwe portie opgestuurd gekregen. Deze waren alleen niet meer vacuüm verpakt en voelden en roken ook niet erg vers meer. Ik heb ze toch genomen. Ik ben 1.66 cm en 58 kg en het kickt toch aardig goed in altijd (al bij de helft van 15 gram). Maar nu van deze 15 gram niets ervaren, totaal niet getript. Is mij nog nooit overkomen. Ik denk dat ze niet goed meer waren. Volgende keer koop ik toch weer liever vers in de shop.

Goede Service

Snelle levering van de bestelling en door hun bijgeleverde instructies waren de Zaadjes (huismerk) snel opgekomen welke een goede levenskracht vertonen en prijs is zeer redelijk...Zal zeker nog eens bestellen!

uitstekend

snelle leveringen en goede producten.

EAAAAAAASY PPL !!!

top ! q u a l i t y & f r i e n d l y

Alles Bestens

Schnelle Lieferung, gutes Saatgut, viele brauchbare Infos im Shop. :)

Alles gut

Goeie service je moet natuurlijk enige ervaring hebben ik heb 25 jaar indoor gedaan dus weet hoe t functioneert een plant blijft een plant maar Topservice

Klantvriendelijk

Heldere website, goede uitleg, snelle levering van product.

cool

Great store, very good products

voll und ganz zufrieden

umfassende Informationen - tolle Ware

Geen korting

Ik wou net bestelling doen wat over 100 euro koste maar krijg nog niet gratis bezorgen

uitstekend

bestelling op tijd en goed ontvangen,prima.

Nondejekkes des een hendig grindertje

Grinder besteld was lekker snel in huis werkt top en niet duur dus meer geld voor de lekkere legaal gekweekte wietjes die ze nu verkopen

Sehr gut

Einfache Bestellung und schnelle Lieferung und gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede producten.

Zeker een aanrader, goede producten van kwaliteit met een snelle levering. Alleen de aansteker was binnen een dag kapot. Verder ruim tevreden.

Beste prijs, snelle levering, goede producten.

Ik zocht al even voor een goede grinder. En heb die uiteindelijk gevonden. Bij andere webshops was die een stukje duurder dus bij DHS besteld. Kwam volgende dag perfect aan. Top service.

Alles op tijd aangekomen helemaal goed tot volgende bestelling

Altijd alles onder 1 dak en vaak de volgende dag al in huis! Klasse!

Not great at all

It made me nausea, I wasn’t even concentrated as mention, didn’t have extra energy and was extremely tired. I was expecting much more…

Tevreden.

geweldig

Ik kan er niets negatiefs over bedenken :-)

Gewoon goed.

Avond besteld en de volgende dag netjes bezorgd zeer tevreden

Top service!

Zeer snel en correct geleverd

Truffel, prijs, kwaliteit, levering top

Truffel, prijs, kwaliteit, levering top. Ook als ik vragen heb, krijg ik altijd een goede uitleg over zowel gewoon gebruik truffel als microdosing!!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.