Truffel, prijs, kwaliteit, levering top

Truffel, prijs, kwaliteit, levering top. Ook als ik vragen heb, krijg ik altijd een goede uitleg over zowel gewoon gebruik truffel als microdosing!!

Winkel is goed, product wat minder

De webshop verstuurd alles netjes op tijd en geen problemen met de bezorging. De producten die waren aangeschaft waren helaas niet bepaald potent en deden vrijwel niets. Andere producten met name mechanische producten zijn wel goed.

Heb diverse truffels gekocht en ben tevreden

Ik had nog nooit truffels gehad alleen golden teachers. Daarbij is mijn standaard dosis 3 gr gedroogd. Als eerste heb ik de High Hawaiians geprobeerd omdat die het meest visueel zouden zijn. Er zit 25 gram in en heb het hele zakje gegeten. Al na zo'n kwartiertje tijdens het eten begon het gevoel al op te komen. Toen dacht ik dat het misschien toch teveel was. Na 45 minuten begon het echt. Ik lag op een tuinstoel naar de hemel en bomen te kijken. De bomen begonnen te morphen net zoals bij de GTs maar de hele hemel bewoog als 1 geheel wat geweldig was. Wat me wel een beetje tegen viel was dat er niks van kleurverandering te zien was en dat het na 3 uur al weer afgelopen was. Maar zeker de moeite waard als je al wat gewend bent.

Hele goede shop

Hele goede shop met veel producten en veel keuze

Goede duidelijke site met uitgebreide beschrijving.

Leveren conform bestelling

Snelle levering goeie spullen

Goede en snelle levering de spullen waren ook super goed

Weer terug bij Headshop.

Had begin dit jaar bij 'n ander besteld en was 'n drama ..

Uitstekend!

Altijd snelle bezorging en hoge kwaliteit.

Snel,professioneel,geweldig resultaat!

Strawberry Cough zaadjes zijn top en niet te duur. Bijgeleverde instructies zijn top met direct resultaat!

Ik ben zeer tevreden snel geleverd

Betrouwbare webshop met goede producten

Heel klantvriendelijk

Duidelijk en snelle service

Bestelling is meestal binnen twee dagen binnen uitstekend

Muss sagen das mann schnell eine Antwort bekommt!

Sehr freundlich, schnelle Antwort und bin recht zufrieden mit der Lieferzeit. Bin mir nur nicht sicher mit dem Ph messer denn damals habe ich eine Flüssigkeit zum kalibrieren benötigt, aber mal schauen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en compleet

Makelijk te vinden en nog makelijker bezorgd.

Alle zaadjes niet uitgekomen

Ik zou graag nieuwe ontvangen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Schnelle Lieferung

Hab Auto Bruce Banner und Auto Critical Orange Punch Samen sowie Sensi Bloom A und B Dünger bestellt. Für meine ersten Versuche habe ich draußen mit einem Überwinterungszelt angebaut. Leider ist aus dem Orange Punch nichts vernünftiges gewachsen (daher leider ein Stern Abzug). Normale Größe aber nur kleine Blüten mit wenig Ertrag. Mit Bruce Banner bin ich für das erste Mal zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend.

Heb reeds meerdere malen aankopen gedaan uit jullie assortiment en alles is steeds verzorgd en netjes afgehandeld.

Vlot en zoals gepland

Ik kreeg mijn bestelde artikelen snel geleverd en ze waren in uitstekende conditie. Verder vindt ik dat de website hun producten een goede omschrijving geeft zodat je precies weet wat je krijgt

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Goede shop en webpagina

Als netjes kunnen vinden op de site duidelijke omschrijvingen van artikelen en alles netjes geleverd binnen 48 uur zeker een aanrader

Hele mooie producten erg blij mee!

Goede communicatie

Super service!

Ik koop all mijn groei materiaal van DHS! Groei tent, lamp, ventilatie systeem en meer heb ik hier gekocht. Goeie kwaliteit, snell geleverd en geweldige customer service! Ik raad DHS voor iedereen aan!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.