Het begin van een trip die er dan niet echt komt
Samen heb ik (25 zaadjes - het was eeuwen geleden dat ik een LSD trip had gedaan) met mijn vriendin (15 zaadjes - MS patiënte) hebben we het extract getrokken uit geplette zaadjes. We hadden ruim 12 niet gegeten. Het opkomende gevoel beloofde veel (een warme lichaamssensatie en een lichte vorm van “kick on fear”, waar ik zo van hield op acid. Mijn vriendin ervaarde op dat moment weinig. De werking leek bij mij ook af te nemen en toen hebben we de zaadjes (het residu van het extract gedeeld). Zo’n twee uur hebben we afgewacht, we hadden inmiddels verschrikkelijke honger. We hebben dan maar een paar vodkatjes genuttigd. Ik denk wel dat de zaadjes in combinatie met alcohol dienen als licht afrodisiacum.
Ik denk dat wanneer ik het gewenste gevoel zou willen, ik minstens 40 - 80 zaadjes zou moeten nuttigen, waarbij ik naar mijn inzien behoorlijk misselijk van zou zijn, wat bij acid niet het geval is. Ik wil er nog bij vermelden dat ik zeker niet dezelfde werking van LSD verwachte. Kortom het was een spannende ervaring maar daar houdt het ook op.
Wat helemaal losstaat van jullie service (site, aanbod, duidelijke uitleg, enz). Kortom we zijn tevreden van jullie als bedrijf!