Altijd goed, snelle service en goede verzending

Snel, vriendelijk, en behulpzaam

Ik kreeg de (wedding cake) zaden snel geleverd, met duidelijke informatie. nadat er een paar niet goed ontkiemden, kreeg ik een vriendelijke reactie, en vervangende zaadjes. Die ontvangen we met een paar dagen. De anderen groeien goed :) we kunnen niet wachten!

Se site est super, je recommande, emballage parfait, ponctualité parfaite et superbe marchandises

Ben heel blij met het product Snel geleverd Waarde voor je geld

Sehr empfehlenswert

Schnelle Lieferung, sehr gute Kundenbetreuung! Vielfältiges Angebot und gute Artikel. Detaillierte Informationen. Ich bin sehr zufrieden!

Schnell, zuverlässig und guter Support

Bisher zwei Mal bestellt und unter 1 Woche geliefert, die letzte Lieferung innerhalb 3 Tagen. Alle Samen sind bisher 100% gekeimt. Ich bin zufrieden und bestelle auf jeden Fall wieder.

Snelle levering vergeleken met andere.

Goede service en snel geleverd

Goede service snel geleverd kwaliteid is goed

Uitstekende shop, verzend via postnl

Fijne shop die verzend via postnl, waardoor je pakketje nog echt thuisbezorgd wordt.

Sehr schnelle Lieferung nach Deutschland (weniger als eine Woche)!!

Die Lieferung erfolgte in neutraler Verpackung innerhalb einer Woche nach Deutschland. Alles war lieferbar! Zudem wurde über jeden Schritt des Versandes benachrichtigt, auch, daß sich der Versand der Ware um EINEN Tag verschob! Top Service, immer wieder gerne! Das wird nun einer meiner Favoriten!! Klasse Gesamtleistung, von der sich die Meisten Versender mehr als eine Scheibe abschneiden können!!

Goede informatie en snelle vlotte levering

Dit is mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden. Ik heb gekozen voor de huismerken en deze ontkiemden allemaal goed en snel. Staan nu al enkele weken in volle groei en ik kijk uit naar het eindresultaat.

Snelle levering en vooralsnog prima product

Snelle levering en vooralsnog prima product

Schnelle und sorgenfreie Lieferung

Gut und unkompliziert

NUL werking

Wij hadden deze keer de “pink Paradise” gebruikt. Ik had 15 gram genomen en mijn vriendin 7 gram. Na 90 minuten nog steeds geen werking ook niet een hele lichte, gewoon NUL. Ons advies is dan ook om deze niet te kopen.

Goed en snel

Had een product besteld maar woon in het buitenland. Twee dagen later lag het al in de brievenbus. Dat vind ik echt super. De producten zijn goed omschreven en ben na jaren pas aan het tweede apparaatje toe. Goed service en razend snelle levering. Helemaal top.

Immer wieder gerne

Super Ware, toller Service, schnelle Lieferung

Niks te klagen

Vlotte levering, en duidelijke handleiding bij de zaden.

Prima producten, maar

Prima producten maar na een aankoop blijf je eindeloos emails krijgen om je over te halen om een review te schrijven en dat haat ik!!

Bin sehr zufrieden

Alles bestens gute Bearbeitung und schnelle Lieferung

perfect....

bestelling snel ontvangen en discreet,produkten ook ok.

Zeer behulpzaam

Bij alle vragen die ik stelde kreeg ik daar een zeer vriendelijk en goede info over producten

Goede snelle levering

Maandag besteld Dinsdag in huis moet het nog planten maar dat zou wel goed komen.

Samenauswahl aus Eigenproduktion positiv beeindruckend!

100% KQ und gesunde Pflanzen bisher. Ernte auch erstaunlich gut. Komplexes Terpenprofil (Wedding Cake). Angenehmer Service! Raw Parchmentpaper Angebot war auch teilweise kaufentscheidend. :)

Snelle levering en prima producten!

Noch nie Probleme

Alle meine bisherigen Bestellungen wurden problemos und schnell bearbeitet, versand, und sind schnell angekommen. Das einzige was etwas stört, ist der Umstand, das sich nicht mit PayPal bezahlen läßt.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.