Snelle service goede kwaliteit

Toppers!

Ik heb een bestelling gedaan, na een paar dagen helaas nog niet binnen. Contact hierover gehad en een paar dagen later de bestelling alsnog binnen gehad. Dit op hun kosten! Zonder ergens moeilijk over te doen..! Ik heb me volgende bestelling alweer gedaan. Erg netjes mijn dank en respect. Gr mark

Fijne website

Alles altijd snel te vinden. Goede prijzen en snelle levering.

Super freundlich

Bezorg tijd niet gehaald

Plan was om met 3 broers een weekendje op een boot met blokhut te bivakkeren in de Biesbosch. Op woensdag avond Mexicana bestel kreeg het alleen op zondag middag binnen te laat voor ons weekendje we kwamen namelijk zondagavond thuis. Misschien lag het aan de bezorging dat zou kunnen. Voor de rest zag het product er prima uit en er is er veel info op de site te vinden erg duidelijk allemaal.

Super goede service

Snelle levering en super goede na service

Ware bis jetzt nicht erahlten

Ware schon drei Tage überfällig und immer noch nicht da.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Makkelijk wiet leren kweken met Dutch Headshop

Als beginnende kweker heb ik makkelijk alle informatie die ik nodig had om te kunnen starten met kweken bij de Dutch Headshop gevonden. Of het nu gaat om (kwaliatief) goede zaden, voeding, kweeksetjes, tips, hulpmiddelen. Alles is makkelijk en snel te vinden EN te verkrijgen tegen een prima prijs. Mijn eerste oogt zit eraan te komen en de opbrengst lijkt voor een eerste keer heel erg mooi te worden.

Heb zaadjes net aangeschaft, v alt dus nog niets over te zeggen.

Heb zaadjes net aangeschaft, valt dus nog niets over te zeggen. Over het bestellen en het leveren kan ik kort zijn. Ging als verwacht. Eenvoudig te bestellen en keurig op tijd geleverd, Wat zeer prettig was dat ik vooraf advies per email had opgevraagd en kreeg per omgaande goed advies. Zeer tevreden over.

Supersnelle service

Verrast door snelle levering, heel fijn!

Snelle levering en goede service helemaal top

En 24hrs, reçu chez moi!!

Incroyable !!! la vitesse à laquelle vous avez envoyer mon grinder !!! Félicitaions!!! Un plaisir , merci beaucoup.

seeds ordered

delivery received within 3-5 working days, seeds nicely growing

Vlotte snelle correcte service en levering !@!

Vlotte levering

zeer tevreden

Ik koop mijn wietpijpjes altijd hier en ben er zeer tevreden over. Ook de levering is snel!

Alles wat je nodig hebt in 1 plek, goede prijzen, vriendelijke service en snel bezorgt! Zelfs in buitenland

Snel en correct

Heel positief

vlotjes

Besteld en geleverd. Er valt niets slechts over te zeggen

Die Pilze sind von höchster Qualität und es ist recht einfach anzubauen :) Danke!

Mega

Mega, dass müsste eigentlich schon alles sagen. Macht bitte weiter so damit Cannabis seinen schlechten Ruf in Deutschland verliert. Die Pflanze Dient der Heilung und nicht dem Abgrund der einen in den Ruin treibt. Wer ein Suchtverhalten hat, sollte eh die Finger davon lassen. Ich finde das ihr auf eurer Seite gut aufklärt und wenn man mit euch in Kontakt kommt, versucht ihr sofort zu helfen. Ich glaube das ihr wisst wovon ihr da schreibt. Danke bisher alles sehr positiv für mich.

Tevreden

Goed en snel geleverd.

Amazing!

Thank you!

Eerste bestelling dus Beoordelen erg lastig,

Tot nu goed

Quick delivery , good products

Good quality products , willa shop again.

Top product

Ze hebben echt alles zeker een aanbeveling!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.