Quick delivery , good products

Good quality products , willa shop again.

Top product

Ze hebben echt alles zeker een aanbeveling!

Doosje lange vloei en een mooie metalen koker gekocht. Snelle levering. En wat ik ook fijn vond, een normaal formaat doosje eromheen. Ik ga hier vaker kopen

Ging besser als gedacht

Ich habe mir meine allerersten Samen bei Dutch Headshop bestellt und für mein allerersten Grow ist bisher alles gut gegangen. Ich habe die Samen am 2.7.24 zum keimen eingelegt und heute am 11.7.24 entwickelt sie ihre 2 nächsten echten Blätter also 4 echte mit den Keimblättern 6! Ich bin wirklich Mega zufrieden und hoffe das bis zum Ende alles gut verläuft! Ich empfehle die Produkte von Dutch aufjedenfall weiter wenn man alles nach Anleitung macht was das keimen angeht dann wird auch nichts schief gehen :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Shipping was great, but the product was bunk

The whole experience was smooth but the liquid culture I got did not work at all.

• Would you recommend us? No

Mehr als begeistert

Bin mega begeistert Preis-Leistung ist sehr gut und der Support ist auch sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Webshop met service en kennis

Zeer klantvriendelijk, goede uitleg bij alles, fijne webshop. Advies via whatsapp, toppie! Leuke columns.

Zeer snelle service!

Echt perfect van begin tot eind

Ik heb de marshydro ts 600 besteld bij Dutch headshop ik kende ze niet eens maar kon via billink een aankoop doen dus ik dacht doe is gek.ik heb de lamp besteld en 2 dagen later had ik hem binnen.de lamp was heel goed verpakt en kwam dus heel snel aan en ben dus dik tevreden.klantenservice even gesproken omdat ik bang was dat mischien foute website was zoals kwekenmetled en Dutchgrown.com en ook klantenservice was echt prima.dus ik kan iedereen Dutch headshop aanraden.dikke 10 wat mij betreft

Top shop

Bestelling snel geleverd

Super Shop

Schnelle und günstige Lieferung.

Het best

Hoge voorraad en sneel verzending!

Ich würde in Zukunft nochmals bei Dutch Headshop bestellen!

-Schneller Versand nach Zahlungseingang -der Kundenservice beantwortet alle offenen Fragen -prompte Rückmeldung Gerne wieder!

Steeds goeie service

Altijd snel geholpen en kwaliteitsprodukten

Schnelle Liferung

Danke, schnelle LIeferung und sehr gutes P/L Verhältnis.

Uitstekende eerste ervaring

Snelle ontvangst na bestelling, met track & trace! Verder ook nuttige informatie omtrent het product, zowel per mail als in de verpakking! Goede en correcte prijzen, aanbevolen!

vlekkeloos

prima ervaring, snelle levering

Super site en service

Handige website. Veel bruikbare uitleg. Snel geleverd. De verzending van instructies achteraf via mail was een positieve verrassing.

Einfach super!

Sind nicht nur schnell, sondern zuverlässig und erreichbar, bzw antworten auf Fragen. Es stimmt einfach alles, ein Dank an das gesamte Team

Goeie bijkomende informatie

Alles voor herhaling vatbaar

Betrouwbaar

Mijn ervaring met producten voor groei Terra Grow (Plagron) doet het goed planten staan ook gezond. Voor de de bloei Bloeivoeding Wiet | Organic (BAC) 1 liter ben aan het afwachten maar zie wel de de toppen stimuleren.

Great

Fast delivery in the NL and very good products!

Nette en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede service!

Dutch headshop is mijn vaste adres als het gaat om het aanschaf van grow spullen en dergelijke. Goede service en snelle verzending. Kortom een echte aanrader!

Levering top en grote zaden

Groter als andere sites

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.