So soll ein Shop funktionieren!!!

Alle Pakete wie auch die Gutschrift angekommen. Danke nochmals und wirklich ein großes Lob- Versand und Shopbetreung vom feinsten. Dankeschön und liebe Grüße, Clemens

Netjes verpakt.

Top Verkäufer

Sehr gute Ware, sehr guter Kontakt und bei Reklamation sehr Kulant. Schnelle Lieferung

Goede en snelle service

zie bovenstaande

Had de zaadjes snel binnen en krijgt via mail hoe je ze moet kiemen en verzorgen. Goede en snelle service

Altijd snel en swift maar deze keer was het pakje aan de onderkant opengegaan. Gelukkig zat er nog alles in. Ik denk dat de bezorgers het hebben proberen open maken . Maar de inhoud beviel blijkbaar niet

Top Auswahl und guter Service

Nicht nur eine gute Auswahl sondern auch noch ein guter Service und auch noch gute Preise. Weiter so...

Alles doet het zoals het moet ook de levering.

Na 2 jaar zijn de zaadjes nog steeds potent,zeer makkelijk.

Prima service, goede producten.

Ontkiemgarantie, goede producten, duidelijke instructies en snelle verzending.

Kaufabwicklung und Lieferzeit ist o. k.

Ich habe im April 24 5 Samen Purple Haze gesäht , 4 sind gekeimt und sind ca. 1,5m hoch gewachsen .Die Pflanzen werden jetzt von unten langsam gelb und von Blüten ist nicht zu sehen . Ich bin mit diesen Ergebnis nicht zufrieden . Die zweite Sorte Auto Gorilla Glue wächst gut . Mit freundlichen Grüßen Ronald Lehmann`

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Betrouwbare, klantgerichte en discrete service.

Betrouwbare, klantgerichte en discrete service.

Nooi op tijd geleverd zeer tevreden

Goede ervaring

Snelle levering,zeer goede prijs

Ontkiemt goed,duidelijke handleiding wat te doen En als plus ontkieming set Nu juist afwachten wat de opbrengst zal zijn

Snelle levering en heel veel kunde bij de dutch headshop en zeer betrouwbaar

Headshop seeds

In my opinion, the Dutch headshop is a very good store, I recommend own brand autoflowering feminized seeds

Super snelle levering

Snelle levering goede producten

Super clean, trustworthy, fast delivery..

Mars hydro ts-1000 besteld. Volgende dag al zowat kreeg ik hem binnen. Super clean netjes verpakt. Gloed nieuw! En ja alsof ze het wisten dat ik van die gekke stickers houdt. Had ik er een hele sheet van gekregen. De prijs was ook netjes. Al met al dit is hem dit is de site voor al je grow en de rest.

Delivery

A lot of good stuff for a good price.

Prima shop met fijne producten!

Snelle levering en je krijgt wat er is beloofd. De beschrijvingen van de werking van de kruiden is helder en komt sterk overeen met mijn eigen ervaringen. Dat vind ik betrouwbaar dus heb ik al twee keer iets besteld.

Die Samen habe alle gekeimt und sind zu stattlichen Pflanzen gewachsen.

Alles Bestens

top

Wat ze beloven, DOEN ZE, alles op tijd geleverd nooit een probleem

Snelle service!

Duidelijke webshop met duidelijke informatie en snelle service! Dag later lag het op de mat.

Bis heute keine Bestellung erhalten.

Wo ist meine Bestellung? Sie wollen das ich eine Bewertung abgeben ich aber die Ware nicht erhalten habe? Sorry das ist echt komisch. Bin n7cht zufrieden hoffe saß meine Bestellung irgendwann kommt...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Dik tevreden

Een goed product de Dyna Vap geen geen combustion/alleen Convectie Alleen nog effe wennen met de aansteker,,,, alleen de blauwe vlam Gr Hubert Vervoort

Perfecte service

Snelle levering, perfecte service.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.