Good quality seeds

I am pleased overall with my purchase. I bought 5 seeds and successfully germinated and planted 2 of them. I used the grow lights but not the germination tray as not needed. So far so good!

Gewoon goed

Snel netjes en snelle ontkieming

Vlot en correct geleverd

Vlot en correct geleverd

Altijd snelle levering en goede service

Ik bestel regelmatig wat bij de Dutch Headshop en dat bevalt altijd uitstekend. Met snelle levering en een goede service als ik een keer een vraag heb. Chapeau!

Spulletjes besteld en super snel geleverd!

Spulletjes besteld en super snel geleverd

schenller Versand und netter Kundenservice

unkomplizierter Bestellvorgang, schneller Versand, auf Fragen per Whatsapp wird schnell, freundlich und kompetent geantwortet. Preis - Leistung simmt. Ich empfehle Dutch Headshop gerne weiter.

Schnelle Lieferung - 100% Keimung

Bisher eine 100% Keimung bei den Samen. Schnelle Lieferung und

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Breed assortiment en goede informatie verstrekking. Ze konden me alles vertellen wat ik wilde weten en mijn pakketje was de volgende dag al binnen!

Super wietshop

snelle bezorging, zeer goede kwaliteit

Extreem snelle verzending

Altijd goed altijd snel. Nooot klantenservice nodig

Goex en redelijk snel opgestuurd

Te laat op alle fronten

Het pakketje arriveerde pas na 4 dagen. Dat is niet zo erg. Maar vervolgens zat er geen gebruiksaanwijzing bij, dus heb ik die zelf opgezocht (op website fabrikant growkit). De instructies heb ik opgevolgd. Een dag later krijg ik van Dutch Headshop een e-mail met een andere gebruiksaanwijzing met significant afwijkende instructies. Kans bestaat dus dat de kit niet veel gaat doen (of minder dan normaal). Erg jammer dat ik daar überhaupt over na moet denken. Niet echt een zorgeloze kweek op deze manier.

Fast shipment!

Delivered fast, as promised and in a proper, not too large, package! Can always recommend DHS.

Correct.

Professionalisme van de bovenste laag !

Hat alles wunderbar funktioniert.

Alles lief unkompliziert und die Bestellung wurde zügig und komplett geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling gedaan, ze wilden daar geld voor, das dan weer jammer. Daarna is mijn betaalde bestelling netjes ingepakt en op gestuurd. Dat is dan weer lief.. Alles bij elkaar een geslaagde transactie. Voor herhaling vatbaar..

Goeie service, goeie producten en snelle levering!

Maandag besteld, dinsdag in huis en dat naar België. Prima

Snelle verzending, fijne producten

Ik gebruik cbd nacht nu een poosje en slaap een stuk beter. Ook helpt het bij de zenuwpijn die ik door ziekte dagelijks ervaar.

Gemakkelijk, snel, vriendelijk.

Nice website, verry easy to find the product you're looking for. Verry fast and free sending :) Nice people at the aftersale service. Just a shame that the website and several workers can not express in english and in french.

Professioneel

Professioneel en zorgvuldig. Goed gedaan.

Sehr guter Shop

Ich habe nur gute Erfahrungen mit dem Shop gemacht. Super Samen und immer gute Beratung.

Perfecte product

Kratom liquit extract , fijne gevoel en makkelijk te druppelen in een thee.

Snelle bezorging, alles naar wens Top.

Alles sehr gut gelaufen, jetzt liegts an mir

Schnelle Lieferung und sehr gute Anwendungsbeschreibungen und ausführliche Infos in der E-Mail und auf der Internetseite. Absolut perfektes und umfangreiches Angebot. Mal sehn, wie ich mich in der Praxis anstelle und daraus mache Danke, Leute

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.