Fijne ervaring, ik blijf klant !

Een paar jaar geleden al goede ervaringen met Dutch headshop. Nu ik weer producten nodig had. Dus weer terug naar deze site gekomen. Eerst door de handige keukenhulp de juiste zaden besteld. En daarna ook voedingen en supplementen, die zelfs al de dag erna in huis waren ! (Netjes discreet verpakt) Bedankt voor de snelle en heldere service.

Sehr zuverlässig, unkompliziert, top Qualität.

3 Samen bestellt, schnelle Lieferung, der erste Samen gleich gekeimt, super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De prima producten zijn voorzien van goede informatie en worden snel geleverd. Gewoon uitstekend.

Niks bijzonders

Gute Auswahl, gute Qualität, schnelle Lieferung

Gute Auswahl, gute Qualität, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb gisteren wat spullen besteld en vandaag al binnen gekregen,super snelle service en ik ga hier zo weer bestellen.

Vlotte bezorging, helemaal volgens afspraak

Duidelijke website met goede uitleg wat er van de produkten verwcht kan worden. Geen opdringerigheid wordt ook zeer gewaardeerd.

Eerste bestelling heel goed bevallen

Snel bezorgd , netjes verpakt , goede prijs dus een aanrader

Alles netjes verzorgd en snel geleverd

Hele goede winkel die alles snel verstuurd en netjes discreet verpakt.

Geweldig jammer dat ik geen 10 kan geven

Geweldig snelle service en altijd de moeite meer dan waard

Goede ervaring tot nu toe

Nette service, en een goede backup

Uitstekend!

Leuk assortiment en Mooie kwaliteit en snelle levering :)

Levering op tijd zoals gewenst

Een betrouwbare leverancier met goede service.

Indien je een vraag stelt wordt er snel gereageerd. Verder is de beschrijving van de producten duidelijk en levering is snel

Snel in huis

Snel en makkelijk

Erg gemakkelijk winkelen bij Dutch Headshop

Heb nu voor het eerst gewinkeld online bij deze Dutch headshop, was in begin een beetje gestrest maar na even de site hebben bestudeerd bleek het eenvoudiger dan ik dacht. Ook zag ik dat je contact kon opnemen met de chat voor e.v.t. vragen en advies. Na dat ik een bestelling heb gedaan en afgerekend was het wachten, kreeg direct een bevestiging van wat ik gekocht en betaald heb en had mijn bestelling binnen een paar dagen binnen, had in het weekend besteld en kreeg op zondag nog bericht dat het onderweg is. Goed verpakt aangekomen. Ook fijn dat ze een grote keuze aan producten hebben. Hier ga ik vaker kopen. Deze Dutch Headshop is dus een aanrader. Super Top !!!

Altijd snel geleverd

Altijd snel in huis, vandaag besteld morgen in huis.

Snel en prijs

Snel levering en prijs kwaliteit is goed

Great product

Quite surprised by the product! But it works wonders, you can see a result after the first watering, even though the climate in the Netherlands right now is not very favorable for weeds, I was very pleased, it tripled in size in just a week after adding the mixture

Het is allemaal prima gegaan, zowel de verzending naar Portugal als de track and tracé. Heel tevreden.

Mijn favoriete Smartshop!

Ik bestel regelmatig magic truffels, die ik in mijn ceremonies gebruik met mijn cliënten. Kwaliteit is altijd goed en ik kan altijd rekenen op een snelle levering. De site zelf is altijd een feestje om rond te shoppen en te lezen en te leren.

Abwicklung bisher immer perfekt

Sehr schnelle Lieferung, umfängliche Produkt Informationen, Keimgarantie und Rückerstattung falls der Vorgang nicht keimt

Alles top,Alles flott

Von der Bestellung bis zur Abholung ging Alles super-seriös,schnell und sicher. Innerhalb einer Woche waren die Sendungen in Paketshop abholbar, innerhalb Europas.Die Lampe und das Zelt waren sicher,ordentlich,stabil und sauber verpackt -haben den Transport einwandfrei überstanden. Danke zunächst. Und sobald das Lüfter-Filterset wieder zu haben ist,erfahre ich dies dann bitte rechtzeitig!? Grüße,A.Kaiser

Alles bestens

Schneller Versand

correct en snelle behandeling

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.