Goede kwaliteit en snelle levering

Blij met de kwaliteit en altijd snel in huis.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Er was een leveringsprobleem met een bepaald product. De firma was afhankelijk Van het distributiecentrum. Deze hadden de boel niet op orde. Iedere keer werd ik heel netjes geholpen door het team. Uiteindelijk is er geleverd en kreeg daarbij een leuk verrassingspakketje toegestuurd. Prima firma en komt na wat er is afgesproken.

very good products and selection

I ordered magic truffles and something else, I liked the quality, the products are fresh. I especially liked the "Pink Paradise" truffles

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

top service!

top service!

Prima zaak!

Goeie ervaring mee met ololiqui zaden! Snel geleverd, prima winkel!

Einfacher Bestellvorgang, gute Preise, sehr guter Kundeservice

Ich kann nur sagen, dass meine erste Bestellung beim Dutch Headshop zu meiner vollsten Zufriedenheit abgewickelt wurde. Sowohl die Erstellung des Kundenkontos, wie auch der gesamte Bestellvorgang waren einfach (Assistend für unerfahrene Einsteiger). Und auch wenn es nachher Fragen zum Produkt gibt, ist der Kundenservice (ganz im Gegensatz z. B. zu Amazon) ausgezeichnet. Ich hatte mehrmals Kontakt via E-Mail und habe jedesmal sofort eine Antwort bekommen und eben nicht irgendeinen vorgefertigen Stadardtext, sondern ein echter Mensch hat sich meinen Fragen angenommen. Auch nachdem 2 der 5 bestellten Samen nicht gekeimt sind, habe sofort Ersatz erhalten. Was will man mehr verlangen?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne site en snelle levering

Dit is de webshop waar ik nu al een tijdje mijn spullen en informatie haal voor een fijne trip. Producten zijn van kwaliteit en stellen niet teleur. Erg te vrede!

Altijd prima

Altijd prima

Een top team is het

Parfait

Parfait dans tous les domaines attendus

De leveringen zijn altijd heel correct en snel geleverd. Vragen worden ook heel vlug beantwoord. Echt een topervaring, zou jullie aan iedereen aanbevelen.

Normaal gezien goed maar mijn pakje werd niet geleverd

Mijn pakje werd niet geleverd op de mail van bpost stond dat het geleverd was in de brievenbus maar er zat niets in de brievenbus.

Volwaardige producten

Zeer tevreden over Dutch headshop. Ik bestelde op zaterdag en op maandag had ik mijn pakketje. Ik was aangenaam verrast, bij mijn bestelling zaten kleine attenties zoals een aansteker en andere. Kwaliteit/prijs is zeer goed. In de toekomst zal ik nog bestellingen plaatsen. Het pakketje werd ook discreet opgestuurd, zonder reclame en logo's.

Heel tevreden

Heb al enkele dingen gekocht altijd correcte levering

Super snelle verzending en alles werd geleverd zoals het hoort

Sehr angenehmer Anbieter, alles problemlos

Seit etwa einem Jahr bestelle ich dort. Einfach perfekt, auch wenn man Kontakt benötigt, läuft alles reibungslosen.

Sehr zuverlässig und empfehlenswert

Guter Service und top Service - guter Tipps per Newsletter

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was snel en goed geleverd, erg tevreden

Goede producten voor goede prijs en snel geleverd....Toppie

Alles Toppie, ook goede uitleg werking van de producten.

Focusvape Pro S Vaporize

Gute Kommunikation und Service

Vlotte verzending

Goede duidelijke communicatie over de bestellingen

top service!!

Fijn bedrijf

Altijd prettige service, duidelijke informatie en goede producten!

Ik bestel enkel bij Dutch Headshop omdat ik weet dat mijn producten en service altijd naar wens zijn en ik me veilig voel alles wat ik daar bestel te gebruiken. Ik heb tot nu toe altijd goede ervaringen gehad en als er iets niet helemaal goed verliep met een bestelling (zelden gebeurd) dan werd ik altijd geweldig en persoonlijk geholpen! Ik blijf met plezier gebruik maken van Dutch Headshop

Anfänger

Gute Ware, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede snelle service en groot aanbod

Groot aanbod voor een goede prijs. Zeer goede service. Er ontbrak iets aan een product dat ik besteld had. Dit hebben ze dezelfde dag nog goedgemaakt door een nieuw product te sturen en het incomplete product mocht ik houden.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

0251 20 62 68

Over Dutch Headshop

Dutch Headshop (Smart- Head- & SeedShop) - Jouw favoriet sinds 2006. - Ihr Favorit seit 2006. - Votre préféré depuis 2006. - Your favorite since 2006.