Ze reageren gelijk en doen hun best om jouw tegemoet te komen.

Zeer vriendelijk

Stone capelle aan den ijssel.....Goede ervaring met het personeel. Altijd vriendelijk en niet opdringerig.

Jammer dat het ruim een week duurt dat de bestelling in de winkel qordt afgeleverd

Het is jammer dat er ruim een week overheen gaat totdat ik de bestelling in de winkel kan ophalen. Dit is in vergelijking met andere winkels erg lang.

Goed geholpen

De maat die ik nodig had was uitverkocht De verkoopster heeft bij een ander filiaal de benodigde maat besteld Helaas was de maat niet goed maar kon het shirt gewoon terugbrengen en heb iets anders gekocht Wordt altijd vriendelijk geholpen

Tevreden

Tevreden over kleding en service Wel duurde levering thuis erg lang. Ik denk dat ik een volgende keer eens wil zien als ik het af wil halen hoe snel dat gaat

Correcte behandeling

Nette snelle correcte behandeling

Was veel te klein

Maat is te krap Koop twee maten groter als die er is

Komen na wat wordt beloofd.

Goed voor elkaar

Jas in de winkel besteld, en kwam netjes op tijd binnen, goede communicatiemiddelen en personeel.

Ruim assortiment en vriendelijk personeel

Goed advies, veel keus! Altijd een fijne winkel om te shoppen.

Fijne regeling!

In de shop was mijn maat niet op voorraad. De verkoopster ging zoeken bij welk filiaal er nog 1 was. Ik heb betaald en kon dus daarna het gekochte item ophalen. Top service!

leuke zaak

Dacht voor jongeren maar ik heb ondervonden dat ik ook wel leuke kleding kan scoren. Vriendelijk personeel. Ook belangrijk.

Superservice!

Ik werd netjes gebeld dat ik mijn pakketje kon ophalen. Zeer vriendelijke meiden in de winkel in Druten!

Super haardig personeel winkel

Personeel winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel is super haardig en echt KLANTVRIENDELIJK! Ze doen echt alles om klanten te helpen! Dat The Stone website geeft een item in sale, die besteld is, die helaas retour moet omdat de maat te klein is, en dan geven ze niet meer dezelfde item in sale, maar ik moest de originele verkoop prijs betalen, kon de personeel van de winkel echt niks aan doen. Toch besteld, maar achteraf had ik niet moeten accepteren om voor een duurdere prijs dezelfde item te bestellen. Mijn fout.

Verzendtijd is best lang

Zaterdag in de winkel besteld en pas donderdag ontvangen. Nu in afwachting van de afwikkeling van een retourzending In winkel overigens heel fijn geholpen!

Mijn favoriete winkel

Ik kom regelmatig in de winkel en er hangt altijd een leuke collectie. Ik slaag elke keer! En wat ik vooral leuk vind is dat wanneer ik geholpen word, de medewerker vaak kleding uitkiest die goed staan en lekker zitten, maar die ik zelf niet snel uit had gekozen. Kortom, een aanrader om voor een nieuwe look te shoppen.

Altijd tevreden geweest maar nu niet meer !!!

Mijn internet bestelling 25131342601 zou op Maandag 31 maart j.l. na 15.00u bezorgd moeten zijn bij The Stone Nootdorp. Vrijdag 4 april ben ik daar geweest om de bestelling op te halen, echter de bestelling is nergens te vinden. Ik zou hierover op 7 april gebeld worden of het pakket al terecht is. Tot op heden ben ik niet gebeld....... GRAAG ZO SPOEDIG MOGELIJK DIT OPLOSSEN......HEB RUIM 300 EURO UITGEGEVEN........

De juiste artikelen voor een nette prijs

De juiste artikelen voor een nette prijs, Jammer dat de bestelling langer onderweg was dan beloofd.

Het is makkelijk om artikelen die online besteld waren, terug te brengen, naar de winkel en gelijk geld terug. Super.

Fijn geholpen door de medewerker

De broek die ik wilde hebben was niet in de winkel verkrijgbaar, maar wel bij een ander filiaal. Bestelling samen met de medewerker geplaatst in de zuil in de winkel, afgerekend en binnen een paar dagen was de broek in huis.

Goed en correct geholpen en snel

Fijne winkel

Heel fijn geholpen, mijn maat was niet voorradig Besteld via webshop! Heel blij mee !

Dik tevreden

Snelle levering duidelijk dik tevreden

Perfect geregeld !

De bestelling perfect op tijd en juist kleur en maat afgeleverd!.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl