Goed en snel verzonden

Voor mij eerste bestelling bij Stone. Goed ontvangen. Zal bij een volgende bestelling zeker bij Stone doen.

Hele leuke broek gehaald, laten bestellen want in de winkel niet in mijn maat. Alles was goed

Retour na bijna een week geen bericht

Trage afwikkeling van retour pakket terwijl andere webshops veel sneller werken. Ik moet zelf erachter aan wat de stand van zaken is. Ga morgen bellen!

Heel fijn geholpen

Aardige dames en heel fijn geholpen.

Enorm gastvrij en goede service

Gezellige winkel, ontspannen sfeertje en hele goede service en advies

Het is vooral de fysieke winkel die gezelliger is geworden

Nog steeds zou de levertijd beter kunnen maar het is ok. De fysieke winkel in Hoogvliet was de laatste periode niet meer zo gezellig door het personeel maar sinds dat veranderd is loop ik weer graag de winkel zelf binnen

Zeer slecht!!!

Op 24 januari heb ik kleding gekocht bij filiaal Vlaardingen en toen was er een overhemd niet op voorraad in de goede maat en dat is in de webshop besteld en zou ik binnen 3 werkdagen mail van krijgen en het dan ophalen in de winkel in Vlaardingen. Ik heb tot op heden geen mail en geen overhemd ontvangen. Ik vind dit ZEER SLORDIG.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Betrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom graag bij The Stone winkelen altijd.

Fijn

Fijne shop ervaring. Ga ik vaker doen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en netjes geholpen

goede ervaring met deze winkel online

Goed te noemen, maar betere communicatie gewenst.

Bestelling is goed aangekomen, maar helaas geen mailtje gehad, dat het binnen was. Heb zelf moeten bellen, erg jammer.

broek past perfect.

was zelfs eerder binnen.

Prima product voor een gunstige prijs.

Prima product voor een gunstige prijs.

Een fijne winkel/website om te bestellen met scherpe prijzen en snelle levering!

Toppie

Via een andere winkel terecht gekomen bij the stone. Perfect geholpen, en de bestelling super snel geleverd. Echt blij mee.

makkelijk

Super fijne winkel ! Leuke merken !

Alleen jammer dat geen pas spiegels in de kleedkamers zijn . Anders was t zeker 5 sterren

Goede sortering, mooie aanbiedingen, fijne winkel.

Supermooie jas.

Mooi vest voor een leuke prijs

De bestelling bij the Stone was prettig verlopen, ik werd gebeld wanneer ik mijn bestelling kon ophalen en dat ging ook gemakkelijk. De bestelling, een vest voor mijn man was netjes ingepakt. Het paste goed en is een mooi vest voor een leuke prijs

Vriendelijk en heel behulpzaam niks is te veel super

Fijne winkel top service

Fijne service en personeel die met je meedenkt

Niet op de hoogte gehouden over de verzending

Ik werd niet op de hoogte gehouden over de verzending! Ik heb zelf contact opgenomen, waar mijn paketje bleef duurde 5 dagen!

Bij de winkel.via internet besteld goede hulp en correcte levering via The Stone Presikhaaf (arnhem).

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl