Perfect geregeld. Geen opmerkingen.

Zo moet het altijd gaan !

Verkeerde kleur

Trui in de winkel niet meer in de juiste maat, moest online besteld worden. Verkoopster had de trui besteld en kon de bestelling na een aantal dagen ophalen. Wat bleek het was geen donker blauwe trui maar een petrol kleur. Stond op de bevestiging petrol maar verkoopster bleef volhouden dat dat het merk was. Zak in de winkel geopend en ja hoor het was een petrol kleur.

Ik weet zeker dat ik nog meer ga bestellen, heel tevreden

TOP

Kon niet beter.

jhgj

jhghb

Heel goed en super vriendelijk en behulpzaam personeel

Heel goed en super vriendelijk en behulpzaam personeel

Prima geholpen in de winkel

Prima geholpen in de winkel mijn maat hadden ze niet dus besteld in de webshop door de medewerker na enkele dagen kunnen ophalen.

Hele goeie service

Leuk personeel, behulpzaam,leuke kleding!

Een geweldige site en bedrijf

De bestelling en levering ging prima, al was door de december drukte een vertraging ontstaan maar daar werd netjes over gecommuniceerd. Ik heb ook het motto neem de tijd om van te voren te bestellen, mocht er een vertraging ontstaan dan is het niet meteen een probleem. Het bestelde was een verjaardag geschenk voor onze dochter , en die kwam netjes op de dag aan ondanks de vertraging.

Iet zo goed.

Er werd beloofd dat de bestelling bezorgd zou worden tussen 1 en 3 weken. Nu blijkt echter dat het minimaal 6 weken duurt. Geen kerst kadoo. Wat een teleurstelling. M.v.g., Nico

goed geholpen door aanwezige DAMES

Vlotte afhandeling van de bestelling

Makkelijk, overzichtelijk en vlotte verwerking en bezorging van de bestelling.

Goed geregeld

Alles ging goed

Fijn geholpen in de winkel. Jammer dat er in december niet wat soepeler wordt omgegaan met de retour termijn. Een uitgestelde termijn tot na kerst was fijn geweest.

Vriendelijk personeel

Mooie Kaffe jas gekocht. Goed geholpen in Amersfoort!!

super .

super kwaliteit en snelle verzending !! Zeer tevreden

Vriendelijke personeel en goed jas

Het vriendelijke personeel in de winkel heeft me geholpen bij de keuze van deze mooie, fijne jas!

Leuke zaak

Mooie en goede kleding, goeie merken

Vriendelijk behulpzaam personeel

Mijn favoriete winkel zowel wat betreft de collectie als het personeel

Altijd goed

Jonge dame met blonde haar vestiging Voorburg, ze is heel behulpzaam en geeft goede adviezen qua mataching. Weet ook veel over parfums.

Leuke winkel

Snelle levering bij een bestelling. En fijn om achteraf te betalen. Retourneren is ook goed geregeld

Hulpvaardjg

Erg vriendelijk personeel

Prettige ervaring

Prima prijs, jammer van de verzendkosten!

=Volgens de verwachtingen geleverd en prima kwaliteit

Eigenlijk een andere trui besteld en laten bezorgen in de winkel. Bij het passen bleek dat de trui toch niet helemaal bij mij paste. Het voordeel is dat als je je bestelling in de winkel laat bezorgen gelijk kan passen. Een andere trui uit de winkel bleek een betere match. Ik kon de mismatch trui gelijk retourneren en de andere trui in de winkel mee naar huis nemen. Goede begeleiding en leuke verkoopsters.

Eerst wachten vervolgens niet leverbaar

Eerst laten ze je dagen wachten om vervolgens mail te krijgen dat artikel niet leverbaar is. Super slecht

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 25 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl