Filtre

Service

Ze hadden voor mij een jas besteld omdat mijn maat niet meer in winkel hing en met mail en nog zelfs een telefoontje ben ik op de hoogte gebracht dat deze na enkele dagen al binnen was , en goh wat een vriendelijk personeel zeg .

Positief

Correct product en goeie voorlichting

Jas viel groot Omruilen in de winkel ging perfect

Vriendelijk en help je altijd goed

Altijd veel verschillend aanbod

Fijne winkel met grote collectie.

Echt een aanwinst voor op de Frederik Hendriklaan. Deze winkel heeft een hele grote collectie met mooie merken voor zowel dames als heren. En heeft vriendelijke behulpzame dames in dienst.

Klantgericht en behulpzaam

Altijd vriendelijk geholpen, behulpzaam en ze denken met je mee. Kom graag in de winkel

Niet service grricht

Had een broek online besteld en dacht (mijn fout) dat de broek de volgende dag wel in de winkel zou liggen. Dat was helaas niet zo. Nu was de broek wel op op voorraad in de winkel. Mijn voorstel: ik neem de broek uit de winkel mee en met mijn bestelde broek kan de winkel dan de voorraad weer aanvullen. Dat was teveel gevraagd... pffff

Fijne service! Vooral in de winkel in Naaldwijk!

Goede kleding, snelle levering

Leuke betaalbare en kwalitatief prima kleding. Handig is gratis bezorging in filiaal, waar het zelf ooo leuk shoppen is

Snel geregeld

Mijn bestelling was er zo.

Goed maar waarom DHL

Geen goed ervaring met DHL jammer Dat jullie daar zaken mee doen

Fijn personeel

Je wordt goed geholpen

Meestal aardig en kundig personeel

prima!

Online bestelling geplaatst. Snel en makkelijk. Zelf opgehaald. Helemaal prima.

snel geholpen

1 herenbroek snel gepast om er twee bij te bestellen.

Alles was goed, niets negatiefs!

Heel prettig!

2 hele mooie broeken gekocht, goed advies.

Top zaak, doen wat er beloofd wordt !

Ik had een blouse besteld, ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer hij af te halen was, een klein nadeel was dat hij in de verpakking zat, ik hem eruit haalde dat hij erg gekreukeld was, had fijn geweest als hij even netjes gestoomd ( met de stoomreiniger ) behandeld was.

jammer heb geen mail gekregen dat mijn bestelling binnen was

als ik iets in de winkel bestel vind ik het heel apart dat ik mijn bestelling gelijk moet betalen, dat geeft mij best wel een beetje wantrouwig gevoel,

Supergoed geslaagd mede dankzij tips van de verkoopster!

Voor mijn zoons heb ik mooie kleding gekocht voor de dagen dat ze netjes gekleed moeten gaan op werk. Top, hele leuke sportieve kleding voor jongvolwassenen. Zeker dankzij attente verkoopsters erg goed geslaagd!

Vriendelijk behulpzaam personeel

Vriendelijk behulpzaam peroneel

super!!!

Ik word super geholpen en er zij super geweldige meiden Anouk en haar team Arnhem Presikhaaf,Graag houden zo!!

Supergoed geholpen met een artikel voor me bestellen

Zie bovenstaand

Erg blij met de producten

Top levering

super

snelle levering en prachtige kwaliteit

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ