Filtre

Fijn dat het meteen verzonden wordt en je er niet eerst een wk op moet wachten

Erg prettig en vriendelijk personeel

De keuze om het in de winkel op te halen en te passen werkt voor mij super. Worden er altijd vriendelijk geholpen

Top zaak

Snelle levering Fijn personeel

Super winkel mooi assortiment en goed personeel

Altijd goed geholpen, zelfs bij retourneren.

Goede sale, binnen een paar dagen geleverd

Geen opmerking, gewoon tevreden

Ik kreeg mijn artikel na 3 dagen toe, en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop. Dit is dus zeker te vertrouwen

De medewerkster heeft de bestelling snel geplaats online

Prima service.

Polo shirt was niet in mijn maat aanwezig . Bestelling geplaatst en op korte termijn bericht dat het bestelde opgehaald kon worden.

Service goed

Het bestelde is kleiner dan de maat doet vermoeden. Het gaat dus retour helaas!!

Snelle services

Goed geholpen!!

Goede service, snelle levering, mooie broek.

Als je iets nodig hebt voor een speciale gelegenheid snappen ze wat je nodig hebt

Kleding besteld maar de maat was niet goed retour kunnen sturen zonder problemen . Top service Ga er vaker bestellen .

Snelle levering en service

Uitstekende service

Goede webshop en winkels, de service is goed ook met ruiling of retouren, nog nooit problemen gehad en je krijgt een mail wanneer je de bestelling op kan halen in de winkel. Prima dus

Slechte levering

Melden dat het verstuurd is . Maar dan nog weken wachten op levering.

Uitstekende

Ik heb een joggingbroek besteld Mooi en sterk kwaliteit Jammer genoeg was het net niet wat ik zochte Ik heb het terug gestuurd. Klantenservice is een 10 Ik ga zeker in de toekomst bestellen

Stone top.. DHL slecht

Had dit jurkje in nieuwe stone Delft via hun besteld service prima daar fijne werknemers . Maar ik vind DHL niks … was vrij zou het pakket krijgen tot 3 uur krijgen .. krijg ik geleverd op me app .. niet dus …. Balen volgende dag op de ap bij Primera kon ik het halen …. Dus geen DHL voor mij na de zoveelste niet thuis brengen .. PTT beter . Groet lidy

Altijd vlotte en correcte levering. Kleding is altijd keurig netjes in orde.

duurt lang

zeker tien dagen onder weg

Bestelling snel binnen

Bestelling snel en compleet binnen. Retour ook snel verwerkt.

Makkelijk besteld, snel een afhaal bericht.

Goed geregeld

Klantenservice makkelijk te bereiken. Had een dubbele bestelling geplaatst maar alles werd snel en keurig afgehandeld

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ