Filtre

Snel

Mooi en snel geleverd

Perfect!!!!

Super snel mooi en keirig verpakt

Leuke collectie

Ze hebben een fijne collectie. Bestellen en levering ging soepel. Voor mij handig dat je het ook in de winkel kunt ophalen.

Fijne service. Heel fijn dat je in de winkel kan retourneren en meteen geld word teruggestort . Dat nodigt uit om vaker te bestellen

Heel fijn en plezierig geholpen!!

Fijne winkel en personeel

Bestelling was niet compleet, toon van klantenservice was beschuldigend

Ik had een trui en een armbandje besteld echter zat het armbandje niet in de verpakking. Ik heb contact opgenomen om te vragen of dit los verzonden werd. Dat was niet het geval. Daar hield ook het hele antwoord mee op. Na een nieuwe mail kreeg ik het advies de trui uit schudden omdat ie daar wellicht tussen zat. Niet dus, dan krijg je als antwoord. Het is verzonden en moet erin zitten. Ik vond de toon niet echt klantvriendelijk. Ze gaan het pakket nu nawegen. Al vraag ik me af of dat ook maar enig verschil gaat uitmaken, wat weegt een armbandje nou eenmaal. Ben benieuwd maat ben bang dat ik kan fluiten naar het armbandje en mijn geld. Kocht er altijd graag maar op deze manier hoeft het voor mij niet.

Heel fijn geholpen

Zeer aardige verkoopsters , denken met je mee

Vriendelijk, goede service en informatie.

Vriendelijk, behulpzaam geholpen en topkleding!

Leuke sfeer in de winkel en kleding die ik niet kan weerstaan!

Vriendelijke verkopers.

fantastisch

Snelle,correcte levering

Echt slechte afhandeling van web order

De winkel filiaal in Wijchen is erg goed maar de ordering via web is echt aan verbetering toe, bah bah wat slecht.

Prima en fijn service en leuke kleding voor een prima prijs

Kleding in de winkel besteld zodat we bij levering het daar kunnen passen en zonodig retour kunnen doen. Allemaal geen probleem bij the stone Pijnacker.

goed geholpen

mijn maat was niet aanwezig, we kunnen hem bestellen voor uw was binnen 2 dagen afgeleverd.

Heel goed zodra je de winkel binnen stapt en een artikel wilt kopen de verkoopsters doen er alles aan als het artikel te klein of te groot is kijken ze in de winkel paar deuren bij hun vandaan daar is ook een stone winkel of de verkoopsters bestellen de goede maat ik slaag altijd en de collectie is ook fantastisch de keuze is reuze vg n bravenboer

Heel erg goed

Mooie winkels met verschillende merken en prijzen. En ook heel aardig personeel, altijd vrolijk en behulpzaam.

Tevreden! Aangenaam verrast!

Kleine verpakking (ipv in grote doos) paste daardoor in brievenbus. Pakket kwam zoals vermeld qua tijdsduur. Kamerspray was fijne verrassing! En geurt nog lekker ook. Tevreden over het artikel zelf, klopt met de omschrijving! Een tevreden klant!

Zeer klantvriendelijk!!!

Personeel is heel klantvriendelijk, denken goed mee. Herkennen de klant. Van mij een dikke 10

Winkel netjes op orde, vriendelijk personeel

Klantvriendelijke winkelketen

Goede service en aandacht. Minpuntje: Er gaat veel via de klantenservice, omdat er online verkoop is. In de fysieke winkel is dit wel wat omslachtig. (Bijv. Bij aanpassing bestelling en/of verrekenen).

De kleding is goed van kwaliteit

En het personeel is aardig en helpen je goed

Topwijnen, in het echt én online!!!

Onze favoriete winkel, in de winkelstraat in Dordrecht; FAN-TAS-TISC personeel !!! Online ook TOP!!! Snelle bezorging, keurig verpakt én weinig verspilling betreft inpak-materiaal.

Prachtig vest, keurig verpakt en snel ontvangen. The Stone;voor herhaling vatbaar !

Fijne winkel

Vriendelijke dames. Behulpzaam. Mooie winkel. Veel keus

Niet mijn maat maar even zaken online geregeld voor mij, prima

Vriendelijk geholpen

19 Lagosweg