Filtre

Als iets niet past sturen gelijk geld terug, Ook bestellingen gaan snel.

zeker nog eens vaker iets bestellen

Altijd zeer beleefd en vriendelijk

Super snel en netjes geleverd

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Eenvoudig om te bestellen en artikel precies goed omdat Only lengtemaat heeft

Alles prima verlopen snelle verzending.

Super slechte service! Niks kopen bij The Stone

Ik had een jas besteld. Pas na 5 dgn kreeg ik bericht dat ze deze gingen opsturen. 1 dag later kreeg ik bericht van DHL dat ze mijn retour hadden genomen. Waarom weet ik niet? Er was iemand thuis. Bij The Stone konden ze mij hier ook geen antwoord op geven. Ik vroeg aan The Stone of ze dan mijn jas dan nogmaals wilde opsturen. Ze vertelde dat het voor hun onmogelijk is om uit alle retour pakketjes mijn jas te zoeken en deze nogmaals te versturen? Ik moest de jas nogmaals bestellen. Door deze gekke gang van zaken wilde ik eerst wachten tot ik mijn geld terug had. Uiteindelijk wilde The Stone pas na 15 dagen bevestigen dat ze mijn jas retour hadden ontvangen, hierna duurde het nog 2 dgn voor ik geld terug ontving. Bijna 3 weken gedoe, geen jas gezien, geen jas ontvangen en een hoop gedoe om mijn geld uiteindelijk terug te krijgen. Ongelofelijk dit!

Prima prima

Pakket vlot opgehaald en gepast in winkel. Ruime keus.

Super service

Heel fijn geholpen

Hele goede service

Het is voor mij de eerste keer maar niks te klagen

Goede klantvriendelijke service

Je wordt goed geholpen, hebben fijne kleding en bestellingen prima geregeld en keurig verzorgd.

Niets ontvangen

Helaas

Mooie winkel

Leuke kleding merken, en een mooie winkel, loop graag even binnen

Snelle en vriendelijke service

Fijne service

Online besteld en in een winkel laten bezorgen, buitengewoon handig en snel

Fijn personeel

Fijn en deskundig geholpen

Van aankoop tot levering......alles perfect!!!

Fijne winkel

Mooie kleding en merken! Altijd iets leuks te vinden!

Een fijne website en snelle levering!!

Goede ervaring

Vriendelijk en goed geholpen

Goede kwaliteit

Vriendelijk personeel alleen de Bezorgdienst DHL Foei foei foei iedereen die ik er over hoor is er negatief over tot ik het zelf ervaarde en nu dankzij hun een hoop rompslomp Ik adiviseer ga in zee met Post NL nooit geen last ik blijf klant bij Stone maar je gaat klanten verliezen met hun Met vriendelijke groet Wim Willemsen

Slechte klantenservice

Koop vaker iets in de winkel en was eigenlijk altijd wel heel tevreden, maar onlangs een blouse online gekocht. 1x gedragen en 2 gaatjes in de mouw. Klantenservice gebeld en in eerste instantie aardig geholpen en werd er aangegeven dat ik mijn klacht moest appen met foto’s etc. Gelijk gedaan en kreeg als bericht terug dat mijn klacht ongegrond was!? Uhhh wie bepaald dat precies? Er zit toch echt een gat in. Had wel aardig geweest als er een beetje wordt meegedacht. Ik hoef niet volledig mijn geld terug, maar een kortingsbon oid zou leuk zijn. Maar nee hoor geen reactie meer gekregen. Ga noooooit meer online iets bestellen..

Heerlijke winkel!

Fijne winkel, leuke mode en vriendelijk personeel

Alles ging zoals het moer

Prettig geholpen, passend product. Zowel winkel als website werken goed

Vriendelijk personeel, goede service, eerlijk advies

Vriendelijk personeel, goede service, eerlijk advies