Filtre

Nu niet zo

Bestellen gedaan naar anderhalve week nog niets ontvangen kan aan DHL Liggen dat weet ik niet maar heb dit nog niet meegemaakt bij The stone Met vriendelijke groet Wim Willemsen

Ga na de stone

Ik ben erg tevreden, fijne om te winkelen

Top!!

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling!!! Super aardig personeel in The Stone Naaldwijk om het pakket op te halen.

Alles goed en snel

Alles perfect verlopen

Super aardig en behulpzame personeel !

Netjes geleverd binnen een paar dagen

Netjes afgeleverd , goede kwaliteit en pasvorm .

Prima prijs en alles klopt

Top!!

Supersnel geleverd en netjes verpakt

Leuke kleding en een goed assortiment

Vaak leuke kleding mag wat vaker wat grotere maten zijn zoals 42 is wat dat betreft wel wat verbeterd goede service als de maat er niet meer is ze het bestellen en naar de winkel geleverd word en dus kan passen top service

Netjes

TIP: Klant verwijzen naar de webshop ingeval de kledingmaat niet in winkel ligt.

bestelling wordt snel geleverd ,en het is heel handig dat je in de winkel kan ophalen en retourneren .

Toptoptop

Mooi bedrijf

Correct

Alles naar wens verlopen

Verwerking retour

Wacht al 12 dagen op verwerking retour!

Goede en nette levering.

Snelle en nette levering !

Te weinig informatie over volgen levering

Een track en trace bijgevoegd in de bestelbevesting mail zou fijn zijn. Vind het lang duren voor update bestelling .

Heel fijn

Geweldig geholpen met het maken van keuzes. Bestellen van de juiste maat. En gezellige dames.

Een uitstekende service en snelle levering

Prima geregeld

Bestelling vlot geleverd, retour gestuurd omdat te klein was. Retourzending ging prima. Maatje groter besteld en alles goed!

goede prijs maar levertijd had wat sneller gemogen

de sale wat niet slecht, de levertijd was langer dan verwacht maar ik vond het wel de moeite waard

Mooie spullen

Mooie kleding en spullen. Alleen duurt het lang tot het verzonden wordt als je online besteld.

Problemen met ophalen

Nadat ik een e-mail kreeg dat mijn pakket kon worden opgehaald, ben ik 2 dagen later speciaal naar Maarssen gereden. Daar kwam ik er samen met de verkoopster achter dat het niet geleverd was. Toen ik vroeg of nasturen een optie was, was dat niet mogelijk met als gevolg nog een keer speciaal naar Maarssen. Naar aanleiding van deze feedback een bericht gekregen of ik deze review wil aanpassen omdat het is opgelost. Het is opgelost omdat ik zelf 2 x naar Maarssen ben gereden. Niet doordat the stone iets heeft gedaan, ook niet na mijn verzoek het op te sturen.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ