Filtre

Mooie kleding, ok prijzen

Goed aanbod van kleding, prijs is ok Correcte levering en netjes qua communicatie.

Bestelling duurde ruim 5 werkdagen

De bestelling duurde erg lang en kreeg daar pas laat bericht over.

Leuke webshop

De levering duurt wel lang

prima in orde, verzending vind ik wel beetje lang duren

Goede bezorging, terugbetaling duurt lang

Na twee weken nog geen geld terug helaas. Na dit bericht stond het er binnen twee dagen op

Rapport prijs en kwaliteit

Het prijs is heel hoog voor een zo kwaliteit, trui is een keer aan gedaan daarna weggegooid omdat het was v met balletjes van stof . Dus sclechte stof. Mijn man geef een vest gekocht naar terug gebracht omdat het draait helemaal….

Prima service en retour snel terugbetaald

Fijne snelle service en vriendelijke mensen. Heb mijn bestelling in de winkel opgehaald en mocht het daar ook ter plekke eventueel passen. Een deel heb ik helaas moeten retourneren, maar ook dit ging vlot en vriendelijk en het geld werd snel geretourneerd op mijn bank.

Voldoende

Geen opmerkingen

Goed geholpen

Goed geholpen

Fijn personeel in Maarssen!

Vooral door het personeel in Maarssenbroek vind ik het een hele fijne winkel!

Mooie winkel

Goed geholpen, vriendelijk personeel. Advies gekregen qua stylen van kleding, zeer fijn geholpen. Uiteindelijk gepaste kleding 1 maat kleiner besteld voor mij. Dit kon ik na 3 dagen al ophalen in de winkel.

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze online! Snelle levering en inde winkel meteen gepast. Wat niet goed was kon blijven! Ideaal

Gewoon goed

Prima inorde

Alles was goed geregeld.

Slecht, bestelling gedaan en artikel betaald maar er is niks bezorgd.

Mijn ervaring met Stone is op dit moment slecht. Heb laatst bij Stone een bestelling gedaan maar die heb ik nooit ontvangen! DHL is volgens mij jullie vaste bezorger? maar ik heb niks ontvangen terwijl ze wel een melding gemaakt hebben dat het bezorgd is. Ik heb DHL daar over geïnformeerd en die zouden het uitzoeken? Maar tot op heden niks van gehoord! Ik heb dus nu geen bestelling maar die is wel betaald en ben dus op dit moment mijn geld kwijt!

gewldig fijne winkel

Brielle winkel is fijne zaakmet leuk personeel

Fijne communicatie

Snel geleverd, en product is top

Snelle levering en opgehaald in filiaal. Prima service

Al jaren een tevreden klant bij the Stone!

Ik had een kledingstuk geruild. Ontving een mail met in de kop de mededeling dat de nieuwe verstuurd was. Blijkt onder in die mail ook te staan wanneer je het kan afhalen. Dat leest niemand. Je leest de kop en wacht op de volgende mail. Beter niet boven de mail zetten dat iets verstuurd is maar zeg in de omschrijving: afhalen kleding ofzo.

Snel en goed.

Het aangekochte blousje is supermooi. De kleur is minder oranje dan op de foto. Maar heel tevreden mee. De maat klopt.

Fijne winkel met vriendelijk personeel en goede website!

Makkelijk bestellen via de site, artikelen opgehaald in de winkel, netjes retour ontvangen wat niet paste en meteen verrekend met nieuwe kleding. Heel vriendelijk personeel, geholpen door Daisy aan de Korte Baan Nootdorp :)

Gewoon goed

Vriendelijk personeel , leuke kleding, en je word goed geholpen

Heel vriendelijk te woord gestaan.

Vriendelijk geholpen en prima geslaagd.

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ