Goed geregeld

Alles netjes geregeld

Prima, alleen iets minder bemoeienis van verkoopsters als je aan het kijken bent

Iets teveel bemoeienis van de verkoopsters als je aan het kijken bent, is er 1 weg komt de volgende al, als ik hulp nodig hebt vraag ik er liever om.

Gewoon top

Alles wat er gemaild werd was zo

Fijne verkoopsters !!!!!

Makkelijk bestellen en ophalen.

Bestellen op de website en ophalen in de winkel. Makkelijker kan het niet.

Fijne winkel, leuke kleding

Mooie winkel, gezellige sfeer en leuke betaalbare kleding

Ik word altijd heel goed geholpen.

Ze zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Prima en netjes

Alles op tijd , prima aangeven

Duidelijke site. Fijn om artikelen in de winkel op te halen. En daar gelijk te kunnen passen.

Een fijne sfeer en vriendelijk en behulpzame winkelpersoneel .nogmaals vriendelijk en behulpzaam per

Nogmaals vriendelijk personeel, maar ook Een fijne en leuke kleding.

Ik heb een zeer prettige ervaring met The Stone, bestelling via webshop en opgehaald in de winkel. Fijne webshop en service in de winkel is perfect.

geweldige service en snelheid

een super leuke winkel

Helemaal prima!

Twee truien besteld bij de webshop. Snelle bevestiging ontvangen. Verzending goed kunnen volgen. In de winkel opgehaald: ideaal! Een trui viel wat tegen. In de winkel teruggebracht. Het hele proces verliep zeer soepel.

In alle opzichten tevreden

Zowel op de site als in de winkel prima geholpen.

Duidelijk

Mijn ervaring was top. Geen andere woorden voor

Betrouwbaar en snelle levering.

Artikelen makkelijk te bestellen en snelle levering.

Geweldig geholpen in de winkel

Een dame, die voor mij haarvuiterste best deed om te vinden waar ik naar op zoek was en zij maakte mij er ook op attent, dat ik het pakje dichter bij huis op kon halen.

Duurt lang.

Vrijdag 1 november besteld en betaald. Wel een fijne winkel en leuk personeel in Alblasserdam.

Jas zit perfect

De jas zit perfect, ik mis alleen de muts. Die je in de winkel er wel bij krijgt als je een jas koopt van dit merk.

Prettig en goed geholpen

Prettig en goed geholpen

Heel prettig

Vriendelijk en duidelijk

Ik ben zeer te vrede ik heb mij broek terug gestuurd kreeg heel snel mijn geld terug en heb nu een nieuwe ontvangen.

Makkelijk en snelle levering

Mooie merken en snel Verzonden

Mooie kleding, lagere verzend kosten , snelle levering

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ