Mooie trui

Jammer dat de bezorging wat lang duurt. Pas 1 week na bestelling gekregen

Zie hieronder

Ik heb online tot 2x toe een trui besteld 1x keer kreeg ik lang erna dat dit niet meer leverbaar was en voor 1 ben ik alweer 2 weken in afwachting, vind ik niet fijn!!

Snelle verwerking van de orders

Snelle verwerking van de orders. Goede kwaliteit van kleding voor een fijne prijs.

Langzame thuisbezorging, mooi kwaliteit kleding en zorgvuldig

Goedenmorgen, het is mij opgevallen dat als ik via Riverety betaal, ik mijn bestelling later krijg, en deze verrichting vibd ik niet prettig. Hierdoor kan ik niet op de leverdatum die wordt gegeven rekenen. Het materiaal van stoffen die stone. Nl verkoopt maken mij blij en ik draag deze graag. Mijn omgeving vind mijn kledingstijl, uiteenlopend en dat past precies bij wie ik ben, en match die reden voor mij is om bij stones te bestellen. Ik hoop dat de snelheid van leveren in het vervolg toch beter en flotter kan verlopen, zodat ik de geplande kleren kan dragen zonder van mijn planning te moeten afwijken. Ik verneem graag van u, prettige dag.

Slecht.

Laten je betalen voor een bestelling die niet compleet is ontvangen en verschuilen zich achter de standaardtekst; we hebben onderzoek gedaan en we hebben alle producten toegezonden.

Product en prijs zijn goed alleen de levering duurt langer dan gemiddeld van wat ik gewend ben en dan betaald je ook nog verzendkosten ook.

Altijd goed

Helaas pastte het niet

Ik had 2 hoge broeken, die mij helaas niet pastte. Netjes teruggebracht en snel is mijn retour verwerkt. Dat is ook service! Op naar de volgende bestelling

Leveringsproblemen

Bestel via site, levering bij stonewinkel leiderdorp. Wel factuur maar daarna geen bericht meer. Zelf maar bellen klantenservice. Afhaalbericht zou verstuurd zijn. Echter helemaal niets ontvangen,ook niet in "spambox" . Wellicht foutief emailadres....kan niet want factuurbevestiging kwam ook op juiste emailadres binnen. op verzoek gevraagd nogmaals afhaalbericht te mailen. Nu direct binnen.

Heel goed!

Alles ging goed! Ook toen ik gepast had en het bleek te groot te zijn , werd niet moeilijk over gedaan en ik kon het gelijk retourneren! De volgende dag had ik mijn geld al terug! Goede service in de winkel centrum moerwijk!

Prima een 8

De levering duurde langer dan beloofd. Daarin was ik een beetje teleurgesteld. Verder prima geholpen door de dames in Capelle aan den IJssel en in Zoetermeer. Ik kom er graag

Goede service en klantvriendelijk

Zowel online als in de winkel goed geholpen.

Perfect geregeld zoals beloofd en verwacht!

Het bestelde product werd keurig verpakt op de beloofde tijd bezorgd!

Producten zijn goed, levering kan beter qua communicatie.

Regelmatig bestel ik wat bij The Stone en wat ik nu de laatste 3/4 bestellingen heb ervaren is dat er een X aantal leverdagen bij staat en dat zodra de laatste leverdag bereikt is krijg ik standaard mail dat het druk is bij The Stone en dan het pakket uiterlijk 3 dagen later wordt verzonden. Misschien een tip voor The Stone wees dan duidelijk aan de voorkant, verwachtingen managen kan beter lang aangeven en eerder komen dan andersom lijkt me. Voor de rest zijn de producten altijd netjes verpakt en zien ze er altijd keurig uit dat doen zij heel erg goed.

Leuke collectie en waanzinnig vriendelijk personeel

Altijd vrolijk, vriendelijk, bereid te helpen en mee te denken. Collectie is modern, betaalbaar en breed. Kortom, een zeer tevreden klant van The Stone in het algemeen en filiaal Hillegom in het bijzonder.

Mooie kwaliteit

Mooi kwaliteir kleding. Levering uurde wel langer dan verwacht, hierover wel een bericht gehad.

Uitstekende webshop

Uitstekende webshop en snelle levering

Fijne winkel met goede service

Fijne winkel met goede service

Online versturen duurt erg lang

Klacht met jas,(rits kapot)was niet meer voorradig in de winkel. Online nieuwe besteld,zou binnen 3 dagen zijn. Heeft meer als een week geduurd. Dat Vind Ik erg jammer. Meer dan een week later, pas kunnen genieten, van je reeds betaalde jas!

Helemaal top

The stone heeft verschillende merken uit verschillende prijsklasse. Erg leuke uitverkoop nu. Ik ben helemaal tevreden en gek van de Stone

Kleding is altijd goed.

Laatste keer moest ik langer wachten op de levering. Dat ben ik niet gewend van deze winkel. Verder altijd goede kwaliteit kleding.

Prima levering, goede communicatie

Heb een vestje besteld, duurde wel iets langer dan gewoonlijk, maar keurig gecommuniceerd. Ben blij met de levering

Altijd heel goed geholpen vriendelijk personeel

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ