Fijne service

Ik ben zeer tevreden over de service van de Stone. Winkel in Nieuw Vennep hebben mij fijn geholpen

Mooie broek, snelle levering

Gave casual broek die ook grkleed kan worden gedragen. Tsilleband vakt wel wat kleiner

Prima zaak

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Geweldig geholpen en geadviseerd

Ruime keus en goed advies

Fijne winkel/webshop

Mooie kleding Genoeg keuze Leveringen goed Klantenservice ook prima

Prettige zaak .. met goed personeel en service

Zie boven …

Klantenservice!

Kijken niet naar waar ze je niet mee kunnen helpen, maar wel naar ze wel mee kunnen helpen!

Ik heb mijn besteling in de winkel laten bezorgen.Dit werd verder netjes verzorgd.

Behulpzaam vriendelijke personeel

Behulpzaam vriendelijk personeel

Heel snel de bestelling in de winkel.

Heel snel mail gehad dat de bestelling in de winkel was .vriendelijk personeel in Leerdam..

Goede service en lekkere bodywarmer

Zie bivenstaande

prima shop om te shoppen

Voor de eerste keer geshopt bij The Stone, prima gegaan. De jas was goed en alles ging prima. Duidelijke foto's op de website en goede info.

Positief

Makkelijke site. Ze helpt je met de maat.

Snelle en correcte levering en afhandeling

Het bestelde gilet werd snel en correct geleverd. Maar voldeed helaas niet aan mijn wensen. Heb het daarom geretourneerd. Ook dit, de communicatie hierover en het terugstorten ging heel snel en correct.

Vriendelijk, behulpzaam, meedenken, fantastisch team in Leerdam!! Bedankt.

heel goed

Snelle en professionele service. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Alles naar wens

Alles naar wens

Snelle verzending

Prima. Snelle verzending, goede service:-)

Gewoon goed

Netjes verpakt en alles zit de verpakking.

Toffe zaak

Alles was goed. Netjes geholpen, advies gekregen, uiteindelijk 1 item retour gemeld. De medewerkster heeft het netjes afgewerkt.

Duidelijke webshop. En als je mazzel hebt mooie deals in de uitverkoop.

Snelle levering, goede service.

Ik heb 1 artikel retour gebracht naar de winkel en kreeg gelijk mijn geld terug op de bank. Was hierover verbaasd maar vond het wel fijn.

Prima webwinkel.

Goede ervaring,je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling. Vlotte en nette levering.

Goede kleding

Zie boven

Superservice van de medewerkers van de Stone.

Lagosweg 19

2622 CZ Delft

Over The Stone.nl

Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij The Stone slaag jij voor een nieuwe outfit. The Stone is een multibrand fashionstore met dameskleding en herenkleding. Al meer dan 30 jaar voert The Stone een breed assortiment met de laatste fashion items van meer dan 40 merken. Zowel dames én heren slagen bij The Stone, in de 50+ fysieke winkels in Nederland én online www.thestone.nl