Filter

mooie kledingen bestel of in de winkel.l

Stone is super en koop of bestel en slaagt altijd. Ben vaste klant bij hun zowel in de zaak of online!!!

Zeer snelle levering en afhandeling bij retournering

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst! Top! De bestelling werd direct op de post gedaan. Tot maar liefst drie keer toe, snel achterelkaar. Zeer fijn voor mensen die aan huis gekluisterd zijn.

Servicegericht

Beleefd, meedenkend en enthousiast.

Prima service en Advies

Juiste manier geholpen waardoor ik me fijn voel in de kleding wie ik heb gekocht

Super lieve gezellige hulpzame vrouwen

Uitstekend geholpen

kledingstuk gepast in maat XL. Ik twijfelde of het niet te ruim zat. Verkoopster bood meteen aan maat L te bestellen om verschil te kunnen zien. Zo gedaan en laatste maat bleek toch beter te zitten.

Bestelling is correct afgehandeld

Snelle verzending! Ik zocht een paar oorbellen die uit het assortiment van My Jewellery waren, bij The Stone gevonden voor de originele prijs!! Goed verpakt en heel blij mee

Prima ervaring snel en correct.

Was de eerste bestelling ,prima ervaren ,ook fijn dat het door de brievenbus ging ,veel bedrijven doen het in een doos ,weer karton en plastiek.

Besteld via de winkel

Heel vriendelijk en behulpzaam

Fijne winkel

Vriendelijk personeel leuke kleding

De spullen werden snel geleverd. Maten kwamen overeen. Ik ga ook graag naar de fysieke winkels. Goed assortiment.

Fijne webwinkel

Snelle levering keurig verpakt.

Snel en goed

De bestelling werd snel geleverd. Zat goed verpakt en makkelijk om terug te sturen wat niet goed past. Ook snelle mailtjes over de stand van zaken. Aan te bevelen!

De spijkerbroeken waren goed van maat en zitten prima.

Naar wens

Jammer van die plastic verpakking...

Het was makkelijk te bestellen , levering was ook goed , en ik werd goed op de hoogte gesteld

Hel fijn om hier te shoppen

Prima, op tijd geleverd en goed geïnformeerd.

Fijne winkel

Fantastisch personeel. Je voelt je echt thuis en met name op de Lange Voort altijd goed en eerlijk advies

Leuke kleding. Soms wel prijzig.

Prima gejolpen bij de klantenservice via Floor!!

Keurig geholpen op mijn vragen over hrt pakket. Snelle bezorging!

19 Lagosweg

Delft 2622 CZ