Filter

Kan wat mij betreft sneller

Snelle en goede levering

In de winkel besteld en verkoopster was vlot en aardig

Mijn favoriete kledingwinkel

- ruim aanbod aan kledingmerken - klantvriendelijk personeel - goede service - ben al jaren vaste klant!!!

Doen wat ze beloven

Xxxx

Sneller leveren

De levering duurde beetje lang. Echter kreeg direct en super vriendelijk een reactie op mijn mail waar de bestelling bleef!

In de Stone winkel in Elst kocht mijn dochter 2 spijkerbroeken met actie 2e halve prijs. In 1 broek zaten 2 kleine gaatjes. Daarop werd meteen een nieuwe broek besteld. Binnen 3 werkdagen konden we hem ondanks de Hemelvaart al ophalen. Mijn dochter super blij. Een winkel voor de kleinere portemonnee, maar ook voor mensen die kwaliteit willen kopen. En super vriendelijke, behulpzaam, gezellig personeel.

heel positief

Vriendelijk en behulpzaam

Top en heel snel geleverd

Top en heel snel geleverd

Retourzending ook super verlopen

Zo hoort het

Goed geholpen meegedacht en bij niet aanwezig vd goede maat meteen voor mij besteld

behulpzaam, vriendelijk

Mijn internetbestelling, in de winkel in Brielle door personeel geregeld, is helemaal goed. Behulpzaam, vriendelijk personeel.

Lokatie Brielle. Super leuke meiden. Erg behulpzaam en aardig. Mijn verstandelijk beperkte neefjes zijn vaste klant en zien het echt als een feestje om daar te komen.

Prima kwaliteit en snelle levering

Makkelijk shoppen via de website en snelle levering.

Snelle levering duidelijke informatie over de bestelling.

Zie boven staande zin.

Positief.

Vriendelijk en correct geholpen. Bestelling kon ik binnen de afgesproken tijd afhalen. Fijne winkel met een mooie veelzijdige collectie.

Goede aanbieding

Ik had een goede aanbieding gevonden voor pme broeken verder geen klachten

Hele fijne winkel Veel assortiment Personeel Top altijd behulpzaam en goed geholpen met kleding

Goed geregeld.

Iets besteld jammer was te groot,was er niet kleiner geld terug toppie

Goede kwaliteit

Tevreden

Fijne hulp in zijn geheel.

Prettig geholpen en geadviseerd.

Snel besteld , snelle levering

Ik wilde graag een groen pak van Vero moda In de fysieke winkel niet mijn maat . Online wel , dus besteld en betaald . Werd snel geleverd Heel blij mee en de maattabel klopte als een bus

Netjes en verzorgd verpakt

Snelle levering.Netjes en verzorgd verpakt

Goed geholpen

Ze denken met je mee,en wordt altijd goed geholpen

Fijne winkel

Heerlijk kleding passen met een verkoopster die lekker met je meedenkt. Vaak mooie collectie, van mooie merken. En niet te vergeten leuke aanbiedingen.

is goed

is goed