Het is wat het is!

Makkelijke zaadjes, mooie duidelijke uitleg en fijne app! Ik mis wel wat zaadjes.. de keus is iets te beperkt naar mijn mening.

Héérlijk, al dat voorjaar op de vensterbank en in de tuin!

Net zoals andere jaren genieten we weer van het opkweken van de plantjes in de bak en op de vensterbank. De app is echt superhandig hierbij. Dit jaar ook wat nieuwe zaden aan het uitproberen. Deze lijken allemaal goed te gaan (en wat een sterke dropgeur heeft het kiemplantje van de dropplant al, zó grappig). Alleen de babypompoen komt bij ons niet van de grond, uiteindelijk was er maar één zaad ontkiemt en die heeft nu veel moeite om zijn kopje boven de grond te krijgen. Ik ben wel benieuwd of er meer mensen zijn bij wie deze plant het moeilijk heeft.

Zoals altijd TOP

Zoals altijd mooi snel geleverd en van goede kwaliteit voor minder ga ik niet. Zeer aan te bevelen.

Zo'n leuk bedrijf

Altijd snel geleverd

Fijn, snel mijn mm grond binnen zodat ik nog net op tijd kon beginnen met zaaien. En dat alles geleverd via post.nl! Goede service.

Ik ben zeer enthousiast!

Snelle levering. Alles compleet. Meteen aan de slag. Dit smaakt naar meer......

Geweldig, voedzame grond

Alle planten en groentes doen er goed op.

Super makkelijk, zoals de naam al zegt

Met de app weet je precies wat je wanneer moet doen. Heb je de goede spullen dan is het resultaat ook goed. Ik geniet er iedere dag van. Begon ooit met één bak, t is nu een voor en een achtertuin.

Super handig alle aanwijzingen

Handig als je helemaal geen verstand van moestuin hebt. Kant en klare grond, zaadpakketten en met de app elke dag goede instructies over wat je moet doen. Zou alleen nog handig zijn als je al je aangemaakte moestuinbakken kunt verschuiven in de app qua volgorde.

Ik heb het boek besteld en had het snel in huis. Én in goede staat.... niet onbelangrijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Frisse uitstraling, makkelijk, goede kwaliteit producten.

Met een paar handelingen een mooi resultaat. Duidelijke uitleg hoe te handelen. Dat stelt me zo gerust wat het plezier in de handelingen vergroot :-). Al jaren een blije gebruiker! PS Leuk dat er weer nieuwe zaden bij zijn gekomen

Geweldig, ik geniet elke dag

Eindelijk gaat het kweken weer goed en die app is fantastisch. Ook de kennisbank en de hulp en de ideeën van anderen, super. Kortom een blije tuinierster.

Prima begeleiding. Iedereen kan nu groente kweken.

Goede producten, netjes verpakt, duidelijke uitleg.

Heb voor het eerst een makkelijke moestuin. Samen met het boek en de bijbehorende producten ben ik aan de slag gegaan. Plantjes komen zowel binnen als buiten al op en zo nodig raadpleeg ik het boek Ik vind het superleuk.

Snelle levering, goede spullen

Ik ben een beginnende MMer en tot nog toe ben ik zeer tevreden over de producten die ik besteld heb en de vlugge en correcte levering. Ik zie uit naar mijn oogst

Super tevreden!!

Ik ben een vaste klant van M-M en vindt de grond in combinatie met de superzaadjes een groot succes. Daarbij de enthousiaste nieuwsbrief & FB maken het tuinieren een plezier en.... Ik eet vanaf nu tot oktober verse groenten!!

Goede producten

Goede producten, mooie prijs/kwaliteitsverhouding

De app is prima en de levering uitstekend verzorgd

Dit jaar voor het eerst mm mix besteld, voorheen gebruikte ik gewone potgrond. De mm mix vind ik wat grof. Bij het zaaien vind ik dat lastig, al die takjes en brokken erin, moeilijk om op n halve cm te zaaien. En, daardoor zie je niet goed of er wat op komt. Maar, ik ben net ermee begonnen, dus ik zie wel hoe het verder gaat of bevalt. Er komt nog niet veel op, maar dat zal wel door de kou van afgelopen weken komen. Maar ook binnen, met de dropplant, de tomaat, basilicum, met half mm mix en vermiculiet groeit het niet erg best.

Lastig inschatten hoeveel van de voeding ik moet gebruiken.

Geen gebruiksaanwijzing op verpakking

Meestal goed, maar laatste artikel matig

De meeste producten vind ik goed, maar de laatste bestelling (klimrek), was niet compleet. Ik heb dit al gemeld via contactformulier, maar nog geen reactie op ontvangen.

Alles goed verzorgd . Onbeschadig ontvangen. Uitstekend

Ik heb ondanks de kou al een mooi assortement plantjes.

Dankzij het zadenpakket, de App en het boek begint mijn moestuin stilaan vorm te krijgen.

Muts werkt vast, maar elastiek moet strakker

Het elastiek van de muts mag strakker. Nu is hij er in de nacht aangewaaid. Maar waarheen??? Over de schutting in ieder geval... Was niet gebeurd als het elastiek strakker had gezeten.

Echt een makkelijke moestuin!

Heb altijd mijn eigen moestuin willen hebben maar het leek zo ingewikkeld - er is zoveel advies. Toen heb ik de Makkelijke Moestuin ontdekt. Alles ziet er niet alleen leuk uit maar de app maakt het echt ook makkelijk! Ik ben maar een paar ( koude) weken bezig maar het is zo leuk om de wortels, radijs en sla te zien groeien ;) en dat van iemand met zeker geen groene vingers!!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel