Gemakkelijk

Simpel te bestellen en voldoende informatie

Fantastische begeleiding, zeker voor een leek als ik.

Ggoede stap voor stap plan om zo niet te vlug te paniekeren als iets niet zou lukken.

TOP

Sinds 3 jaar mijn favoriete bezigheid. Ik dacht nooit een moestuin te kunnen onderhouden, maar met de moestuintafel methode gaat het TOP!

Goed spul, goede levering

Allemaal prima spul en goed geleverd. Niks op aan te merken.

Laagdrempelig tuinieren

De app werkt als een tierelier. Langzaamaan begint de bak groen te worden.

Overzichtelijke website, snel geleverd, goede communicatie en top spul

I zakje met bestelde zaden (courgette) helemaal leeg.

Na mijn klacht/ mail kreeg ik direct 2 nnieuwe (gevulde) zakjes met zaad opgestuurd! Top! Was eerste keer bestellen en vond het eerst vervelend, maar gelijk zeer goed gelijk opgelost!

Het is allemaal goed verlopen

Ik ben fan!

Ik ben best een kritische klant en heb echt wel even wat dingen op een rij gezet en vergeleken maar ik kan alleen maar zeggen dat ik erg verrast ben door de producten en ben er super enthousiast over. De spullen worden snel geleverd en keurig verpakt!

Pakket met moestuinmix en zaden werd snel geleverd. Doos was stevig genoeg.

Ik hoef zelf nergens over na te denken, alleen te doen.

Bij elk item dat ik heb besteld staat een duidelijke en simpele beschrijving. Hierdoor kon ik zo aan de slag. Makkelijker kan gewoon niet!

Stevig

Ziet er mooi uit.

De spullen die ik heb besteld zijn heel snel geleverd. Het ziet er super uit en ik ben er super blij

De bestelde producten waren snel geleverd. Ik kan helaas nog niks zeggen over de zaadjes. Heel tevreden voor nu in ieder geval

Keurige levering van degelijke producten

De levering verliep door corona bij de post wat vertraging op. MM had t wel netjes op tijd verstuurd. De producten zijn van goede kwaliteit en netjes verpakt. De eerste zaadjes zijn uitgekomen onder de muts!

Uitstekend!

Voor het tweede jaar besteld. Vorig jaar hadden we enorme opbrengst, dus dit jaar zeker weer de grond en zaden van Makkelijke moestuin.

prima materialen, wat betreft zaad en grond. de houten bak is helaas na een paar jaar ingestort.

de rand om de houten bak is afgebroken en deels doorgerot. heb het zelf met balkjes opnieuw opgebouwd. verder zeer tevreden over de mm producten

Kan (bijna niet) mislukken

In 2020 voor het eerst ‘ge-makkelijke-moestuin-d’ en wil dit jaar alleen maar meer....... iedere dag lekkere sla’tjes en tomaatjes op je bord!

Super systeem, veel plezier ervan!

Heerlijk om buiten bezig te zijn, en alles te zien groeien. Verslavend, dus ik kocht er een tweede bak bij. Enige verbeterpunt: voorgeboorde gaten voor het klimrek zou superhandig zijn .

Het was een cadeau voor mijn dochter

Volgens mij vindt ze het een handig boek

Leuk, lekker en haalbaar !

Als beginnende moestuiner is de MM een fijne, overzichtelijke en realistische ondersteuning! Een echte aanrader.

Super materiaal

Goed materiaal, duidelijke instructies, tof om te doen. Alles groeit goed. Ook de levering van de spullen was snel en goed verzorgd.

De Makkelijke Moestuin maakt tuinieren leuk

Geen overbodige tierlantijnen, gewoon goede producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ik ben al jaren fan.

Mijn ervaring met de MM is bijzonder prettig.

Hét is geweldig om op zo'n makkelijke manier mét een moestuin bezig te zijn.

Top producten die me veel plezier geven!

Alles is perfect en snel geleverd. De mm mini’s vind ik fantastisch, vooral omdat ze weinig ruimte innemen en zo gemakkelijk verplaatsbaar zijn. De nieuwe airbak bevalt ook goed maar is iets te groot om gemakkelijk te verplaatsen. Misschien een optie om daaraan ook handvatten te bevestigen en lusjes zoals de mini’s ook hebben? Inmiddels groeien in 3 mini’s en in de airbak al verschillende zaailingen en wachten de basilicum en de balkontomaat binnen tot ze ook naar buiten mogen. Ik kan niet wachten tot alles echt gaat groeien, maar ik denk dat dat met behulp van de app wel goed komt!

Super hoor!!!

Fijne producten en een snelle levering!!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel