Erg handig en leuk om te doen de MM.

Mooie producten, goede levering

Hopelijk wordt het tuinseizoen fantastisch qua weer. Aan de zaden zal het niet liggen!

Het dropplantje is goed opgekomen. De tomaat voor 75% en de kommer helaas niet. Ondanks dat ze in een kweekkastje gezaaid zijn.

Super makkelijk en leuk!

MM maakt het helemaal waar, met plezier en vertrouwen houden we ons moestuin nu bij :)

Zeer positief, alleen een beetje duur.

Zeer goede opbrengst, mooi resultaat en makkelijk te bewerken.

"Ik ben gewoon een beetje blij, met dit tuintje van mij."

Kost weinig tijd en levert veel op. Een fijn momentje van ontspanning, lekker buiten, als ik even met de moestuin bezig ben. Leuk om van tevoren al te weten dat je succes gaat boeken met dit concept. Je hoeft niet veel kennis te hebben, gaandeweg leer je steeds meer.

Prima en snel alles geregeld

Ik ben heel tevreden over MM

Makkelijk en compleet starterspakket

Ik heb het starterspakket gekocht en samen met de app is het echt makkelijk om een moestuintje te starten. De begeleiding via de app is heel duidelijk.

Prima spul, alles komt al op

Ik volg Jelle en de Makkelijke Moestuin al 2 jaar en heb dit jaar voor het eerst de mix en een pakket zaden besteld. Mijn seizoen is nog niet eerder zo goed begonnen. Erg leuk. Ga zo door Jelle, jou enthousiasme is zeer aanstekelijk.

Mooie start

Volkomen nieuw mbt moestuin. Ben blij met alle informatie (boek, website en app). De nieuwsbrief is een welkome aanvulling en geruststelling (‘geen zorgen als er nog niets opkomt, het is erg koud geweest). Ben benieuwd:-)

Snelle levering, superleuke verpakking

De kwaliteit van de zaadjes kan ik natuurlijk nog niet beoordelen ;)

De bestelling en de app zijn geweldig, jammer dat de bestelkosten op aarde zo hoog zijn

Ik ben megablij met de makkelijke moestuinmethode; alle producten zijn geweldig en als je de leidraad volgt dan lukt het zeker. Jammer vind ik het dat de bezorgkosten voor een zakje aarde hoog is, en/of blijft bij bezorging aan huis. Voor de moestuinmix dus naar een pick-up point (in mijn geval Intratuin) wat in coronatijd soms best een uitdaging is.

Super leuk en motiverend

Sinds dit voorjaar ben ik gestart, de eerste plantjes komen al op. Daar word ik zo vrolijk van. Iedere dag kijkik op mijn app wat ik kan doen, zo leuk

Prima service, levering zoals afgesproken.

Makkelijke moestuin heeft mooie producten. Heerlijk om ermee te werken en er straks lekker van te eten.

Bijzonder en heb mijn groene vingers ontdekt door MM

Vorig jaar gestart met MM! Ik heb mijn groene vingers ontdekt. Het is zo leuk om de zaadje te zien ontkiemen en uit te zien groeien tot een mooie plant! Goede grond, bakken, zaden en andere benodigdheden.

Top zaden en boek!

Erg blij met het boek en daarnaast de app. Ik ben helemaal enthousiast. Ik hou ervan om te leren uit het boek en om daarnaast alsnog ondersteuning te krijgen uit de app hoe het ook al weer moet. Zaden in mooie pakketten met ook duidelijke omschrijving op de zaden. Snelle levering. Top! Heb goede hoop op een mooie oogst.

blij mee

de moestuinmix: een prachtig product, goed verpakt en vlot geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne, kwalitatief zeer goede producten. Duidelijk uitleg en ik wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Blij met de Makkelijke Moestuin!

Ik heb veel lol met de MM

Het is makkelijk, motiverend en overzichtelijk om op deze manier een moestuintje te beginnen.

Snelle levering! Mooi verpakt. Gelijk zin om te moestuinen

Snelle levering! Mooi verpakt. Gelijk zin om te moestuinen

Hero- bak

Mooie duurzame bak, maar vind hem wel duur. Weet niet of ik hem nog eens zou kopen. Twee van de planken waren ook een beetje krom. Wel snelle levering.

Fascinerend

Ik vind het zo handig om precies te weten hoe ik het moet aanpakken. Iedere dag naar buiten gaan is spannend. Ik hoop dat het een succes zal worden

Goede service, makkelijk in elkaar te zetten. Top!!

Súperblij!

Snelle levering, zo ie zo een geweldige “methode”. Erg blij met jullie service en natuurlijk met de app!

leuk en makkelijk groentjes kweken met de zaden en de app

De app is super handig en de mm zaden zijn van goede kwaliteit. Ook de mm mix is goed. De meeste groenten lukken goed. Mijn oogst van vorig jaar was wel niet zo groot, maar misschien lag dit eerder aan het weer dan aan de mm mix of de kwaliteit van de zaden. Van de planty zakken ben ik minder tevreden. De zaden zijn ook een pak duurder geworden. Het zou leuk zijn moest je zelf met korting een assortiment kunnen samenstellen.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel