Duidelijk

Goed bezig

Inderdaad makkelijk

Snelle aflevering op de afgesproken datum. Moestuinmix zag er goed uit. Inmiddels komen de peultjes al op.

Tot nu toe goede ervaringen

Leuk de combi met de app en de nieuwsbrieven.

Ik word er heel blij van!

Het planten van zaadjes, het zien groeien van de groente; heerlijk! Met de app van de MM heb ik er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

50%

Beste Jelle, ik kan mijn ervaring nog niet 100% omschrijven, de Zaden heb ik in goede orde ontvangen en zien er goed verzorgd uit daar over geen twijfel , maar het belangrijkste komt nog hoe productief zijn de zaden? en kwaliteit van de producten die er dan eetbaar zullen zijn? Het zaaien is goed gegaan op komst naar tevredenheid en nu de vraag wat is de opbrengt en hoe is de smaak ? dat vind ik zeer belangrijk. Dus als je het goed vind kom ik hier op terug. Lieve groet en blijf vooral gezond Georgine Bom- Roosblad

Altijd goed met Makkelijke Moestuin

Mooie zaden, topmoestuinmix & goed en snel geleverd

Gegarandeerd succes

Alles om het een moestuin hebben succesvol te maken. Super leuke hobby met goede instructies en onderbouwing in het boek, de app en de producten. En dan ook nog met humor!

Al jaren fan

Prima zaden, prima service

beginner; benodigdheden mi prima wennen aan een "app regime"

Ik ben tevreden met de producten en de app.

Goede producten en heldere uitleg over de app en in de mails over moestuinieren.

Ziet er goed uit

Wacht no even met planten

Super makkelijk en super oogst

ik ben super succesvol sinds ik met de makkelijke moestuin tuinier, Eerder met andere producten geen of nauwelijks succes gehad, Maar met deze methoden, producten en de app ben ik hellemaal verslaaft aan mijn makkelijke moestuin. Buiten dat het onwijs leuk is om te doen hebben we hebben regelmatig verse groenten uit onze moestuin op een vierkante meter. Ook mijn vogels zijn blij ( ik heb 2 Pyrrhura's ) die krijgen zo elke dag de verse biologische groenten die ze nodig hebben. Ik beveel het iedereen aan en heb inmiddels al verschillende mensen al aan gestoken met het makkelijke moestuin virus.

Op verwachte tijdsyip geleverd

Leuk om mee bezig te zijn!

Prettig, snelle levering

Geweldige ervaring

Mooi in deze Corona tijd toch met iets leuks dat afleiding geeft bezig te zijn, en t is nog lekker ook.

Ik heb meerdere bestellingen gedaan. Een keer klopte er iets niet maar dit is ook heel netjes opgelost. Ik heb verschillende startpaketten besteld voor mijn vrienden als kado

Duidelijke stappen en uitleg.

De stappen worden duidelijk uitgelegd met duidelijke plaatjes. Er mogen van mij meer assortiment aan worden toegevoegd.

Succesvol en super easy

Op onze tuin bij een amateur tuinders vereniging moestuinieren we al ruim vijf jaar volgens de makkelijke moestuin manier. Mijn tuin maatje is 83 jaar en ik rolstoel maar door de makkelijke moestuin kunnen wij prima onze eigen groenten verbouwen.

professioneel materiaal

hallo, heel tevreden over de Hero moestuinbakken en het feit dat alles goed uitgelegd wordt. Dat er een totaalpakket wordt aangeboden voor de beginner -ik dus- die niet goed weet hoe te starten. Moestuinmutsen hebben er echter nog niet kunnen voor zorgen dat er iets groens komt piepen... totnogtoe nog steeds niets te zien en dat is wel wat een demper natuurlijk De slakkenschrikdraad al enkele keren terug aangespannen, daarna niet meer gecheckt wegens te laat opgestaan (te koud vroeg in de ochtend), dus hopelijk komt dat goed vriendelijke groet, Kathleen

goede tips en enthousiaste mensen

Ik gebruik niet alle artikelen van de makkelijke moestuin, maar combineer het een beetje. Maar alles wat ik gebruik van de MM is goed. De MM-mini's zijn erg makkelijk en zien er mooi uit. De zaadjes zijn goed.

Moestuin is er klaar voor

De spullen werden netjes geleverd. Netjes informatie gekregen over de vorderingen van de bestelling. Duidelijk uitleg op de site om de moestuin in elkaar te zetten.

Inspiratie en energie

Na 8 jaar een moestuin, veel resultaat op 1 vierkante meter.

ik ben heel tevreden. Ik heb al veel bestellingen geplaatst en alles is supercorrect geleverd. De kwaliteit van alle artikelen is heel groot. Dank jullie wel voor wat jullie brengen met dit bedrijf!!

goede website, snelle levering zaden.

De MM aarde heb ik lokaal besteld. Ik ga dit weekend beginnen met zaaien met behulp van MM-app. Zin in!

Het is een hele leuke en makkelijke manier om zelf groenten te kweken

De materialen zijn goed, de uitleg is heel helder en de begeleiding (dmv de app) echt ‘dummy-proof’. Ook als het even niet gaat zoals verwacht, is er uitleg wat mogelijke oorzaken zijn en word je gerustgesteld of word de mogelijkheid geboden om gewoon opnieuw te beginnen. Deze manier van moestuinieren is laagdrempelig en efficiënt, maar met prachtige opbrengst, zowel qua hoeveelheid als qua smaak. Doordat het niet veel tijd en energie vraagt, kan je echt blijven genieten van het bezig zijn met de moestuin en dat is voor mij heel belangrijk.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel