Handig en makkelijk

De bakken zijn mooi, de app is handig. 1 punt, zou op de zakjes met zaadjes de naam lager kunnen of extra. Nu heb ik de naam er steeds afgeknipt.

Heerlijk ontspannen moestuinieren, echt super!!!

Wat een plezier, moestuinieren met de Makkelijke Moestuin! Ik wist echt niets van moestuinplantjes, maar desondanks groeit alles super goed. Ik doe precies wat in de app staat, dus ik hoeft nergens over na te denken. Heerlijk ontspannen genieten van de plantjes, met de handjes in de aarde, en ook nog eens een fantastische oogst.

Leuk

Makkelijk

Goed begin om vervolg aan te geven

Erg leuk om als beginnend moestuinster te starten met de makkelijke moestuin. Met de app is het nog makkelijker en maak hier dan ook gebruik van.

In eerste instantie gemengd oordeel, maar super goed afgehandeld

Mijn bak met boorfoutjes staat er nu prachtig bij en ik waardeer zeer de persoonlijke manier waarop mijn initiële klacht is opgepakt. Ik kom zeker volgend jaar terug voor zaadjes en mest. Het halve sterretje dat mist is voor de initiële klacht.

Gemakkelijk en leuk!

Zeer positief. Geweldige app en site die je heel goed begeleidt.

Door de makkelijke moestuin ben ik het moestuinieren erg leuk gaan vinden.

1 negatieve ervaring: de airpotjes. Heb ik geprobeerd toen ze net nieuw waren, maar bijna alle mix/vermiculiet liep er bij het water geven uit. Ik heb ze meteen weggegooid en kiem weer in gesloten plastic bakjes met vermiculiet.

Muah

Het zaad was verhoudingsgewijs duur. Minder zaad voor een bovengemiddelde prijs. Verder moest ik online gaan om te zien op welke afstand de plantjes van elkaar moesten staan. Dat maakte op mij een slechte indruk. Ik de tuin zit ik met mijn handen in de aarde en ben ik even niet bezig met mijn computer of telefoon, heerlijk.

Nu begonnen met zaaien in de grond. Erg leuk om de zaadjes te zien opkomen. Volgend jaar wel een bak op poten Een nieuwe hobby gevonden dus.

Waarschuwing: verslavend

De Makkelijke Moestuin producten zijn echt geweldig. Hiermee kan iedereen zonder al te veel moeite genieten van groentes uit eigen tuin. Ook mijn dochter van 3 doet helemaal mee. Superleuk!

Zo blij! Ik wist helemaal niets van tuinieren en dank zij de Makkelijke Moestuin slaagde ik erin mijn plantjes te zaaien en te zien opkomen! Ik kocht zelfs het kinderboek voor mijn kleinkind.

fijne mensen, inspirerend bedrijf, liefde voor de natuur met prima klantenservice & heel mooi aanbod

bestelling, levering en klantenservice is in ieder geval prima. fijne mensen, inspirerend bedrijf, liefde voor de natuur. hier hou ik van. oordelen over de mix en de zaadjes kan ik nog niet want het is de eerste keer dat ik bestel en ga moestuinieren. ik ben in ieder geval superblij met het handige boek, de app en de community. een luxe om zo te leren groentjes kweken. heerlijk!

Fijne materialen, smakelijk resultaat

Alleen nu nog iets meer van het mooie weer erbij, en het is perfect!

Signaal als product weer leverbaar is!

Geweldig. De voorraad was op en ik wilde bestellen. Dat kon ik aangeven en daarom kreeg ik meteen een melding toen er weer wel voorraad was. Snel besteld en zeer snel geleverd!

Heel positief, omdat het lukt en heel leuk geregeld is.

Ik vind het heel leuk bedacht, ik heb al succesvol geoogst, het is betaalbaar en echt super leuk geregeld met de app enzo. Ik heb zelf een stadstuintje en ik vind de planty echt een super uitvinding. Niet duur, makkelijk te sjouwen van zon naar zon en het voelt kwalitatief allemaal goed aan. Je raakt er wel een beetje aan verslaafd, maar dat is niet erg. Het helpt in de coronatijden en ik heb er nu tijd voor vanwege het thuiswerken. Dat helpt natuurlijk ook.

Ik ben heel blij met de mini’s en de MM-mix

Ik ben heel blij met de mini’s en de MM-mix

Tot nu toe ist topkwaliteit

Nog geen ervaring maar nu toch mooie groenten aan komen, wel dit jaar te koude nachten en dagen geweest. De mm-mix is nog altijd proper en geen spiertje onkruid te vinden, zzzzaaalig

Snelle levering, klantvriendelijk, en leuk!

Ik heb eerst een heleboel blog posts gelezen van de MM. Toen besloten de bak zelf te maken en de inhoud hier te bestellen. Het was een investering maar die is het helemaal waard. Ik heb de zaadjes geplant en al binnen een week was er vooruitgang. De app geeft je heel handig aan wat je moet doen. Ik heb nu al zin om nog meer te experimenteren en meer bakken toe te voegen. Klantenservice was overigens heel snel in reageren en super vriendelijk toen bleek dat ik een zak moestuin mix te weinig had ontvangen.

Ongelofelijk dat het me lukt

Ik heb een klein balkonnetje op het westen. Ik heb totaal geen groene vingers, maar het is me echt gelukt! De radijs en pluksla zijn al flink aan het groeien. Zo mooi om te zien en ben zo benieuwd hoe het is om straks van mijn eigen kleine moestuintje te kunnen eten. In het begin was ik steeds bezig om de bakken in de zon te schuiven. Als ik van mijn werk thuis kwam, meteen kijken of er al iets groens te zien was. Ik had nooit gedacht dat het zo leuk is om je eigen groenten te kweken. En ben ook heel blij met de ondersteuning van de app. Dus kortom, ik ben een trotse makkelijke moestuiner :)

De producten die ik besteld heb, zijn van goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit. De MM-hero is niet helemaal haaks waardoor de planken niet precies en net aansluiten.

Verslavend!

De investering waard!

Topspul!

Totaal geen moestuin-ervaring en nu al een super oogst! Zo leuk en lekker ;-)!

Helemaal fan!

Heel blij met het uitgebreide gamma (spijtig dat de dropplant zo lang uit voorraad was, maar ondertussen staat hij te kiemen) Wat mij betreft mogen jullie het gamma nog verder uitbreiden: - broccoli - venkel - mais - spruitkool - prei - en alle andere die misschien wel nieuw zijn voor mij ... Gewoon verder doen! De steun voor de lagere(struik) bonen blijft moeilijk vind ik. Als je daar nog een accessoire voor zou bedenken...

Ik heb al een aantal producten gekocht zoals: zaadjes, MM-mix, MM-mini en zaailabels. Het zijn prachtige producten met goede kwaliteit!

Een pallet met zakken moestuin mix gekocht. Het is een investering maar je kunt er jaren mee vooruit. Ik heb er 2 hele grote bakken van gevuld en een grote bak voor kruiden. Ook gebruik ik de mix voor het voorzaaien en verspenen.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel